Nunta

#alegere fotograf nunta # intrebari fotograf nunta #fotograf nunta

5 intrebari esentiale pentru viitorul fotograf de nunta

Urmeaza sa te intalnesti cu viitorul fotograf al nuntii voastre si nu stii la ce detalii sa fii atent? Mai jos iti spunem care sunt cele mai importante raspunsuri pe care trebuie sa le cunosti inainte de a semna pentru serviciile primite.

Pentru protectia, dar si linistea inaintea marelui eveniment, intalnirea cu viitorul fotograf trebuie sa fie una exemplara. Un fotograf profesionist trebuie sa stie sa iti raspunda chiar si la cele mai incomode intrebari si sa iti aduca dovezi pentru a te asigura ca serviciile prestate vor fi pe placul tau. Daca ai gasit deja un fotograf nunta Bucuresti, atunci iti recomandam sa ii adresezi urmatoarele intrebari:

Ce servicii sunt incluse in pachetul pe care il ofera?

Pentru a putea compara serviciile primite din partea mai multor fotografi de nunta, asigura-te ca stii care sunt serviciile pe care fotograful ti le pune la dispozitie. Ai un pachet in care sunt incluse sedinta foto de logodna, sedinta foto “Trash the Dress”, video pe toata durata nuntii, predarea imaginilor in format digital? In functie de serviciile incluse in pachet vei stii sa faci o analiza corecta calitate - pret.

Cat timp va fi prezent la eveniment?

Te vei putea baza pe fotograful de nunta pe toata perioada evenimentului, toata ziua si toata noaptea, va putea fi prezent si la cununia religioasa? A doua zi dupa petrecere, daca va exista un alt moment important, va putea fi prezent? Cat costa orele in plus, in cazul in care va fi nevoie?

Cate fotografii va face la nunta?

In medie, la o nunta se fac aproximativ 2.000 de fotografii, insa nu intotdeauna mirii le primesc pe toate. De regula, clientii primesc cele mai reusite cadre de la nunta lor, iar daca vrei toate fotografiile facute, atunci trebuie sa precizezi acest aspect. Exista fotografii care nu pot fi editate sau o limita a imaginilor?

Ce se va intampla daca in ziua evenimentului nu va putea fi prezent?

Daca intervin situatii neprevazute, exista un plan de rezerva? Exista un alt fotograf profesionist cu un portofoliu pe care il poti viziona, pentru a te asigura ca totul va decurge fara probleme? Pachetul include si un al doilea fotograf sau un asistent?

In cat timp veti primi fotografiile de la nunta?

Poate cel mai important raspuns pe care trebuie sa il stii inainte de a semna contractul. Cat timp solicita fotograful pentru a prelucra fotografiile si in cat timp iti doresti sa le primesti? In functie de termenele stabilite, veti putea ajunge la un timp rentabil pentru amandoi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii