Nunta

#alegere voal mireasa #voal mireasa #mireasa

Voalul de mireasa este prea important pentru a-l alege in graba!

Numai o viitoare mireasa stie prin ce emotii trece de fiecare data cand se gandeste la ziua cea mare si de fiecare data cand face o alegere pentru nunta. Insa, cel mai important pentru ea este sa arate foarte bine in ziua nuntii, pentru ca este ziua in care va fi cea mai frumoasa. De aceea, pregatirile ar trebui sa inceapa cu mult timp inainte de marele eveniment. Orice doamna sau domnisoara ar trebui sa aiba o rutina de ingrijire a pielii si a parului, pe care sa le respecte zilnic, nu doar inainte de evenimente. Iar pentru o viitoare mireasa este si mai important. Asa ca daca va casatoriti in curand, incepeti prin a avea mai multa grija de voi si in ziua cea mare veti arata senzational.

Nu doar rochia, machiajul, coafura, manichiura si bijuteriile trebuie sa primeasca cea mai multa atentie, ci si accesoriile. Spre exemplu, multe mirese aleg pantofi sau sandale care nu sunt deosebiti, ci doar confortabili, motivand ca oricum nu se vad pentur ca sunt ascunsi de rochie. Insa, alegand o pereche superba, va veti schimba total starea de spirit, stiind ca toate detaliile sunt puse la punct in ziua nuntii. La fel se intampla si cu accesoriile si mai ales cu voalul de mireasa.

Desi in ziua de astazi este doar un accesoriu si multe mirese nu il mai poarta, adevarul este ca o mireasa arata mult mai bine daca va alege sa isi intregeasca tinuta cu un voal pe care il poate da jos in timpul petrecerii. Macar la sedinta foto va recomandam sa il purtati, pentru ca va arata foarte bine.

Si va mai recomandam sa nu il alegeti in graba, pe ultima suta de metri. Voalul trebuie sa completeze perfect rochia, sa se potriveasca si cu bijuteriile sau cu alte accesorii. De aceea, va sfatuim sa ii acordati atentia cuvenita. Iar daca nu mai aveti rabdare sa mergeti in magazinele de specialitate sau daca nu mai aveti timp, puteti cauta online voalul care vi se potriveste. Este simplu si comod sa stati in fata unui laptop sau a telefonului mobil si sa alegeti cel mai important accesoriu al tinutei de mireasa.

Puteti alege voaluri de mireasa simple, fara broderie, doar cu o margine care sa iasa delicat in evidenta sau cu niste pietricele care sa ii confere o sclipire aparte.

Daca rochia pe care o veti purta este simpla, va recomandam sa indrazniti si sa alegeti un voal cu o broderie mai mare, deosebita. Acestea pot fi decorate si cu pietricele, astfel ca va deveni o adevarata opera de arta si chiar este posibil sa nu vreti sa il mai dati jos cand veti vedea rezultatul final.

Indiferent de voalul pe care il veti alege, este foarte important sa se integreze in look-ul final si sa nu eclipseze rochia, ci sa o completeze. De asemenea, puteti alege voalul si in functie de coafura pe care o veti purta. Unele voaluri se potrivesc anumitor tipuri de coc, altele sunt ideale daca vreti ca parul sa fie lasat liber.

Voi ce fel de voal ati avut la nunta?

Sursa foto: lanovia.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare