Dragoste

#idei cadouri #cadouri barbati #cadouri paste #cadouri

5 idei de cadouri de Paste cu care sa iti surprinzi iubitul de Iepuras

Sarbatorile pascale si mini-vacanta de Paste se apropie si probabil iti faci planuri unde sa le petreci, cu cine, dar mai ales ce cadouri sa le faci celor dragi. Indiferent daca acesta este primul Paste pe care il petreci cu iubitul sau daca sunteti de multi ani impreuna, aceasta ocazie are o simbolistica aparte si cadoul pe care-l alegi poate sa transmita asta.

 

Daca vrei sa impresionezi cu un cadou de Iepuras special gandit pentru el, ti-am pregatit 5 idei inspirate din magazinul de cadouri MyMan si am facut o lista cu cele mai potrivite cadouri pentru barbatii rafinati care il vor incanta cu siguranta si pe iubitul tau de Paste.

Iata care sunt ideile de cadouri cu care nu ai cum sa dai gres anul acesta.

1. Innoieste-l cu o borseta practica si rezistenta

Pentru toate momentele in care va petreceti weekend-urile in natura, in afara orasului sau pentru escapade de numai cateva ore, va avea nevoie de o borseta in care sa isi tina organizate toate lucrurile. si pentru ca nimic nu ar trebui lasat la voia intamplarii, gandeste-te cat de utila va fi cand veti face tot ce va doriti fara sa va ganditi la micile obiecte pe care trebuie sa le luati cu voi.

Fabricata din material canvas, cerat si cu elemente din piele, borseta este deopotriva calitativa si rezistenta. Aceasta are un buzunar exterior cu fermoare, iar in interior are doua spatii pentru acte si pentru telefon, dar si un buzunar cu fermoar. Pentru ca este casual, interiorul este captusit cu un material cu model camuflaj de tip army. O gasesti aici.

2. Rasfata-l cu set de barbierit pentru un look fresh si primavaratic

Barbatii rafinati folosesc cele mai bune produse de ingrijire. si pentru ca iubitul tau merita ce e mai bun, pune-i o vorba buna la iepuras si alege-i un set de barbierit care sa transforme ritualul zilnic de ingrijire intr-unul de rasfat si relaxare. Il gasesti aici.

3. Inlocuieste-i portofelul vechi cu unul nou si util, prietenos cu mediul si foarte rezistent

Daca vrei sa ii iei un lucru pe care il va folosi zi de zi, un portofel este nemaipomenit, mai ales daca cel vechi s-a uzat sau poate nu mai este la fel de incapator pentru nevoile lui actuale. Daruieste-i portofelul din cork ce este eco-friendly, mai rezistent decat cel din piele naturala, este impermeabil si ignifug si care se curata cu mare usurinta (cu un servetel umed sau cu o carpa cu putina apa si detergent). Il gasesti aici.

4. Ofera-i un glob pamanesc ca sa va planificati viitoarele calatorii

Un mod inedit prin care sa ii spui iubitului ca vrei sa calatoriti in jurul lumii este cu ajutorul unui obiect sugestiv. Globul pamantesc cu busola poate sa se incadreze frumos in decorul din livingroom sau de la birou si puteti sa va planificati urmatoarea calatorie exotica cu ajutorul acestuia. Lasati-va condusi de imaginatie. Il gasesti aici.

5. Arata-i ca merita tot ce e mai bun cu un set special

Desi sentimentele sunt clare intre voi, nu strica sa ii reamintesti cat de mult inseamna pentru tine, ba dimpotriva. Dichisit si numai bun de daruit, setul "Men Deserve the Best" contine o cutie de bomboane belgiene cremoase, o potcoava ceramica, decorata artizanal si o cutie de ceai de calitate superioara, atent stilizata. Gasesti setul aici.

Nu lasa sarbatorile pascale sa te ia prin surprindere, gandeste-te care sunt preferintele iubitului tau si pune in aplicare planul pentru cea mai frumoasa surpriza pe care ai putea sa i-o faci.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii