Nunta

#gclub breaza #organizare evenimente breaza #nunta breaza

Nunta la Breaza - GClub, cea mai inspirata alegere

Ziua nuntii este cu siguranta cea mai speciala zi, iar daca optati pentru o nunta la Breaza veti beneficia cu adevarat de cele mai frumoase momente.

In "febra" nuntii sunt multe detalii ce trebuie bifate si multe aspecte ce trebuie corelate astfel incat toate elementele sa actioneze sinergic pentru reusita acestui eveniment.

Cel mai adesea, devine dificil sa alegi locul potrivit, care sa intruneasca toate amenajarile si sa acopere toate nevoile organizarii nuntii.

Locul in care se intampla intregul eveniment devine foarte important pentru ca invitatii sa se simta bine alaturi de miri iar pentru acestia din urma este garantia reusitei evenimentului.

Pozele nuntilor la Breaza vorbesc de la sine. In cadrul GClub Breaza se organizeaza exclusiv nunti de vis. Complexul pune la dispozitie toate facilitatile: hotel modern amenajat pentru cazarea invitatilor, personal bine pregatit, un restaurant incapator, o selectie de meniuri all-inclusive pe gustul tuturor, servicii speciale, in functie de optiunile clientilor.

Preparatele culinare fac parte din bucataria internationala si romaneasca si sunt realizate de catre maestri in arta culinara.

Nunta la Breaza – cea mai frumoasa nunta

Viitorii miri isi doresc cu toti "cea mai frumoasa nunta". Este firesc, este momentul care isi celebreaza povestea de iubire, momentul in care toti cei dragi le sunt alaturi. Iar spatiul in care se intampla toate acestea trebuie sa fie si el "cel mai frumos".

Nuntile la Breaza sunt cu adevarat deosebite. Aerul bine ozonificat si natura generoasa te fac sa te simti intr-o vacanta continua. Sentimentul de vacanta este bine-venit pentru toti participantii la eveniment. Nunta la Breaza devine, astfel, pe langa sarbatorirea mirilor, si un prilej pentru participanti de a evada din cotidianul tumultuos si obositor al orasului.

Cu alte cuvinte, este un moment de adevarata recreere si un prilej de a te bucura de o petrecere reusita.

GClub Breaza pune la dispozitia viitorilor miri toata logistica necasara organizarii nuntii la Breaza. Ofertele sunt personalizate, croite exact pe nevoile evenimentului.

Oferta GClub Breaza pentru organizarea nuntii la Breaza cuprinde:

  • Cazarea invitatilor la hotel GClub
  • Meniu all-inclusive
  • Decorarea salii: huse scaune, fete de masa, servete, arcada, stalpi intrare, vaze pentru flori, caseta bani, cosulete pentru fructe, pahare pentru miri etc.
  • Asigurarea camerei matrimoniale pentru miri in cadrul Hotel GClub
  • Consiliere si preturi preferentiale pentru realizarea aranjamentelor florale
  • Un discount de 10% pentru nuntile organizate duminica
  • Optional, GClub poate organiza foc de artificii si poate asigura transportul cu limuzina

Ati obosit sa tot cautati locatii si nimic nu va multumeste sau nu bifeaza toate necesitatile pentru organizarea nuntii?

Exact la aceste lucruri ne-am gandit atunci cand am dezvoltat la Breaza complexul GClub Breaza.

Iar daca doriti sa adaugati un plus de divertisment pentru invitatii dumneavoastra, va punem la dispozitie si alte facilitati in cadrul complexului nostru: piscina, sauna, sala de fitness.

Ne asiguram ca veti beneficia de cele mai placute si relaxante momente la noi.

Pentru a beneficia de oferta personalizata pentru organizarea nuntii la Breaza ne puteti contacta la numerele de telefon +40 (244) 341 786 / +40 (244) 341 787 / +40 0740 313 130 sau pe email: office@gclub.ro / rezervari@gclub.ro.

Adresa GClub Breaza este str. Republicii 17, Breaza – Prahova.

Nunta de vis este sarbatorita doar la GClub Breaza!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii