Nunta

#fotograf nunta #fotograf

Cum alegi fotograful pentru nunta?

Nunta este fara doar si poate unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu, un eveniment care cu siguranta nu va fi uitat niciodata.

 

Si pentru ca discutam despre un astfel de eveniment, care nu va fi niciodata, cu siguranta nunta trebuie sa fie una de vis, iar pentru asta totul trebuie sa fie organizat ca la carte.

Pentru ca nunta sa fie una de vis, chiar si alegerea unui fotograf nunta este foarte importanta, dat fiind faptul ca discutam despre unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu, daca nu chiar cel mai important eveniment pana la momentul respectiv.

Tocmai de aceea, fiecare cuplu trebuie sa isi aleaga cel mai bun fotograf de nunta, pentru ca fotografiile facute la nunta nu sunt niste simple poze, ci sunt amintirile de la cel mai important eveniment.

Cei care urmeaza sa se casatoreasca si trebuie sa isi caute fotograful trebuie sa se orienteze spre un fotograf profesionist si care sa fie o persoana placuta dat fiind faptul ca va fi prezent la nunta lor.

Viitorii miri trebuie sa aiba incredere ca fotograful va reda emotiile, sentimentele si amintirile nuntii, asa ca trebuie sa stie sa isi aleaga fotograful.

Ei bine, mai intai de toate trebuie mentionat faptul ca viitorii miri trebuie sa stie ce anume isi doresc de la fotograful ales, si cate ore au nevoie de serviciile acestuia. Cu cat va fi mai clar rolul pe care fotograful il are in cadrul nuntii, cu atat ii va fi mai usor sa lucreze cu mirii.

Un alt aspect foarte important este acela de a alege un fotograf local. De exemplu un cuplu care urmeaza sa se casatoreasca si care locuieste in Cluj Napoca de exemplu, cu siguranta ar trebui sa opteze pentru serviciile unui fotograf din oras, decat sa solicite serviciile unui fotograf intr-un oras mai indepartat.

Daca pana acum am discutat despre fotograf, acum va trebui sa discutam putin si despre fotografii, asa ca viitorii miri vor trebui sa isi aleaga fotograful si in functie de portofoliul de clienti pe care acesta il are.

Cu cat viitorii miri vor vedea mai multe poze de la mai multe nunti, cu atat le va fi mult mai simplu sa se decida asupra unui fotograf.

Deasemenea, fotografiile de nunta pot sa fie realizate in diferite stiluri, iar fotografii vor trebui sa realizeze fotografiile in functie de preferintele viitorilor miri.

Cei care isi doresc sa gaseasca fotografi buni, le pot cere recomandari cunoscutilor care s-au casatorit deja, iar astfel vor afla informatii despre fotografii din oras.

Fotografii insa se vor promova si ei pe site-urile lor personale, pe retelele de socializare sau prin alte modalitati, asa ca viitorii miri vor putea intra usor in contact cu acestia.

Un amanunt foarte important este acela ca fiecare fotograf va solicita o mica suma de bani in avans pentru a se asigura de faptul ca viitorii miri nu vor renunta la serviciile sale, iar intre acestia si fotograf se va incheia un contract.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare