Dragoste

# cum il cuceresti #relatie fericita #cerere casatorie #relatii #casatorie

Cum il faci sa te ceara mai repede de sotie in 3 pasi simpli

Sunteti de ceva timp impreuna, lucurile merg bine, insa nu mai vine intrebarea pe care orice femeie o asteapta. In acest caz, poti grabi putin lucrurile daca insa esti suficient de diplomata. Orice greseala ar putea sa-l indeparteze de tine pe barbatul visurilor tale. Iata deci ce trebuie sa faci: 

1. Sterge-ti privirea disperata de pe fata! 

Ca sa determini un barbat sa te vrea pentru totdeauna trebuie sa ii arati ca nu esti ca celelalte foste iubite, care au fost minunate, dar nu degeaba sunt foste. Nu trebuie sa pari disperata, sa dai tag la orice postare referitoare la nunti, mirese, inele de logodna etc. Nu il cicali, nu ii bate apropouri. Iar asta se extinde si la alte aspecte ale vietii voastre. Nu-l bate la cap cu tot soiul de maruntisuri si mai ales evita sa faci cand iesiti in oras, in doi sau cu prieteni de-ai sai de fata sau cand se uita la un meci important. 

2. Fii cea mai buna prietena a mamei/surorii lui 

Relatiile tale cu rudele lui apropiate sunt cruciale. Daca vrei sa te ceara de sotie si cei din familia lui sa-l incurajeze sa faca asta cat mai curand este important sa te intelegi bine cu ei. Mergeti in vizita la parintii lui, iesi la cafele cu sora lui, discuta cu ei si cere-le sfatul. Asta se extinde si in comportamentul de acasa. Pregateste-i mancarea preferata ca "la mama acasa", dar nu te comporta niciodata ca si cum i-ai fi mama. Si asa ajungem la punctul 3: 

3. Fii sexy in orice clipa!

Nu trebuie sa fii cea mai frumoasa femeie din lume pentru a fi atragatoare. Trebuie sa emani incredere in tine si in el, sa fii sexy in anumite momente (da, mai ales in pat), dar si dimineata cand esti ciufulita si nu stii cum sa ajungi mai repede la periuta de dinti. Poti gati micul dejun in pielea goala sau poti sa il mangai senzual cand vine de la serviciu si ii povestesti despre ziua ta. Important este sa stie ca are alaturi o femeie sexy, care, culmea! il iubeste doar pe el. Cine n-ar vrea o astfel de nevasta?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii