Dezvoltare personala

#casnicie zambet #sanatate zambet #secrete zambet #dezvoltare personala #zambet

Zambetul dezvaluie trasaturile personalitatii si sanatatii tale!

Un zambet, doar atat, poate dezvalui cat de longeviva este casnicia ta, ce sanse ai sa te imbogatesti, dar iti tradeaza si punctele tari, dar si slabiciunile!

Un studiu a demonstrat faptul ca persoanele care zambesc “muscular”, adica cu gura pana la urechi si fac riduri de expresie din cauza zambetului, au mai putine sanse sa aiba casnicii de durate decat cele care zambesc discret, doar din colturile gurii, fara sa li se vada dintii. Asa ca verifica fotografiile din tinerete! Daca esti genul care nu zambesti in poze faci riscurile tale sa divortezi este mai mare decat la cei care zambesc discret in poze.

Indicator al venitului

Un zambet discret pe chipul unui adolescent poate fi un indicator al nivelului veniturilor pe cand va fi adult. Potrivit unui studiu publicat anul trecut, adolescentii care zambesc discret au cu 10% mai multe sanse sa obtina un venit lunar peste medie pana implinesc varsta de 29 de ani, comparativ cu adolescentii care sunt toata ziua buna ziua cu gura pana la urechi, care la varsta de 29 de ani castiga, in medie, cu 30% mai putin fata de venitul mediu, specific varstei.


Trasaturi de caracter

Zambetul nu indica doar fericire, ci este si un semn al statutului social. Un studiu a aratat ca persoanele cu putere sociala, care interactioneaza adesea cu oameni cu acelasi status social, zambesc cand sunt vesele, comparativ cu persoanele mai putin puternice din punct de vedere social care zambesc conditionat, in functie de cerintele situatiei de moment. Practic, cele din urma zambesc adesea “pentru ca trebuie”. Cu alte cuvinte, persoanele puternice social zambesc doar atunci cand simt ca este cazul, in timp ce oamenii mai “slabi” se simt obligati sa zambeasca pentru a intra in gratiile celor din jur.

Starea de sanatate

Zambetul iuti poate trada si starea de sanatate! Persoanele care au probleme cu dintii zambesc mai putin si mai discret in poze, spre deosebire de cele care au dintii sanatosi si nu se sfiesc sa-i arate. Pe de alta parte, problemele gingivale sunt adesea intalnite si asociate cu bolile de inima, cu diabetul zaharat de tip II, cu afectiuni respiratorii si cu boli renale. Legatura dintre acestea tine de cresterea numarului de inflamatii in organism care sunt prezenta si in cazul problemelor gingivale.

Sursa foto: Hepta

Zambetul dezvaluie trasaturile personalitatii si sanatatii tale!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii