Petrecerile de Craciun au devenit o tradiei in aproape toate firmele. Studiile arata ca, dupa astfel de evenimente, angajatii devin mai motivati. Petrecerile corporate sunt momente de relaxare pentru angajati, care isi vad sefii si colegii fara barierele ierarhice uzuale. Cu toate acestea, nu orice comportament e permis! Iata ce NU sa faci la o astfel de petrecere!
 

1. Nu te imbraca indecent! Chiar daca participi la o petrecere, nu uita ca este una organizata de firma. Rochiile mini, cu spatele gol, la care accesorizezi o pereche de cizme peste genunchi, nu sunt cea mai buna optiune. Incearca sa optezi pentru  o rochie decenta, pana la genunchi, cu un decolteu adecvat, in ton cu sarbatorile de iarna.

 

2. Nu veni insotit! Ideea petrecerilor de serviciu este toto colegii sa socializeze cat mai mult, astfel  pentru a putea lucra mai bine impreuna.

 

3. Nu iti depasi limitele! Chiar daca vei avea bautura la discretie, asta nu inseamna ca trebuie sa abuzezi. Doua-trei cocteiluri nu strica nimani, dar trebuie sa stii exact cand sa te opresti daca nu vrei sa fii subiect de discutii un an de acum inainte.
 

  •   2015-12-11
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cat de importanta este stima de sine

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii