Dezvoltare personala

#ce spune despre tine culoarea preferata #culoarea preferata

Ce spune culoarea preferata despre tine

Cea mai populara culoare din lume este albastrul. 40% dintre oameni o prefera! Cea mai sigura culoare pe care o poate avea o masina este albul. Stiai ca rosul este prima culoare pe care o vede un bebelus, cam in jurul varstei de doua saptamâni? Sau ca rozul este cea mai linistitoare culoare, folosita chiar si in inchisori sau institutii de boli mintale, pentru a calma detinutii si pacientii? Sau ca rosul si galbenul impreuna reprezinta cele mai apetisante culori? Asta e motivul pentru care sunt folosite la siglele multor companii de mancare? 

 

Iata ce spune culoarea preferata despre tine:

  • Persoanele care aleg albul sunt organizate si foarte independente si se bazeaza intotdeauna pe logica, atunci cand este vorba sa rezolve o problema.
  • Negrul este preferat de persoanele care iubesc sa aiba putere si control, insa adesea sunt artistice si intuitive si nu discuta cu nimeni despre problemele personale.
  • Rosu – persoane hotarate, oameni care prefera actiunea. Le place sa ia decizii, chiar daca sunt riscante. Cea mai mare nevoie a lor este sa se simta impliniti si sa faca sport.
  • Daca preferi griul, esti o persoana de incredere, care adeseori lasa de la ea, pentru a fi pace si liniste.
  • Un iubitor de violet este perfectionist si are nevoie sa simta siguranta emotionala. Este un om milostiv, care adeseori ii ajuta pe cei care au nevoie.
  • Daca adori rozul, tot ce iti doresti in viata este dragostea neconditionata si sa fii acceptat si iubit asa cum esti.
  • Cei care prefera albastrul isi doresc pace interioara si sa cunoasca adevarul absolut. De asemenea, sunt persoane altruiste, atente mereu la nevoile semenilor.
  • Iubitorii de portocaliu sunt extrem de sociabili si traiesc pentru a fi acceptati si respectati, pentru a avea o imagine si o reputatie excelente.
  • Persoana care iubeste verdele este loiala si foarte onesta cu toti oamenii. Mai mult, tine enorm la reputatia sa si face totul sa o pastreze impecabila.
  • Un iubitor de maro este un prieten minunat, care pretuieste lucrurile cu adevarat valoroase ale unui om si nu este interesat de partea materiala.
  • Daca adori galbenul, iti place sa inveti tot timpul, dar si sa impartasesti cunostintele cu ceilalti. Simti mereu nevoia de a-ti exprima personalitatea.

Preferintele barbatilor vs ale femeilor

Barbatii prefera albastrul, in proportie de 42%, 25% verdele, 12% violetul, 8% rosul, 5% galbenul, 7% portocaliul si 1% rozul.

Si la femei predomina albastrul in topul preferintelor, ce e drept, intr-un procent mai mic: 29%. 19% iubesc verdele, 27% violetul, 9% rosul, 6% galbenul, 3% portocaliul, 7% rozul.

Sursa foto: marketingwebsites.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii