Sex

#jucarii pentru adulti #viata de cuplu #magazin online #viata intima

Dezbraca-te de inhibitii! Cum sa-ti condimentezi viata de cuplu si sa scapi de monotonie

Viata intima reprezinta inca un subiect tabu in Romania, chiar daca lucrurile par sa fie mult mai dezghetate in ultimii ani. Din cauza faptului ca multe persoane experimenteaza sentimentul de rusine, partenerii nu discuta deschis despre dorintelor lor, ducand astfel o viata monotona.

Psihologii recomanda ca partenerii sa isi depaseasca aceasta jena si sa invinga eventualele obstacole care stau in calea unei vieti intime cu adevarat implinite. Daca te afli in cautarea unor experiente noi care sa-ti condimenteze viata intima, atunci ar fi cazul sa discuti deschis cu partenerul tau despre fanteziile si dorintele pe care le aveti.

Viata intima intareste legatura emotionala

O viata intima activa are numeroase avantaje, astfel ca se dovedeste a fi de cele mai multe ori o modalitate excelenta de detensionare prin care stresul cotidian este redus semnificativ. De asemenea, cercetarile si studiile de specialitate arata ca dupa o partida de amor, creierul elibereaza anumite substante care ii fac pe cei doi parteneri sa se simta impliniti.

Descoperirile efectuate au demonstrat ca pana la 30 de zone diferite se activeaza in timpul actului sexual - responsabile pentru emotii, bucurie, simt tactil si asa mai departe.

Orgasmul creste nivelul oxitocinei in corp, o substanta care se gaseste in creier si ii ajuta pe parteneri sa se simta conectati din punct de vedere emotional.

Dincolo de compatibilitate si de chimia dintre doua persoane, exista o serie de probleme pe care le pot intampina cei doi – de la monotonie si plictiseala, pana la lipsa apetitului sexual.

Si atunci ce e de facut? Pentru a salva o relatie si pentru a intretine in mod constant flacara pasiunii, ar trebui sa gasesti o varianta care sa va ajute sa evadati din rutina si sa va reinventati.

Si pentru ca fiecare om este diferit, iar preferintele in pat sunt numeroase si variaza, exista cate o solutie personalizata pentru orice fel de fantezii care odata puse in practica vor activa toate simturile, amplificand placerea din dormitor.

Ce poti face pentru a scapa de monotonia din cuplu

Cu timpul, insatisfactiile resimtite in dormitor se pot transforma in frustrari ce iti afecteaza viata intr-un mod semnificativ. Sexologii sunt de parere ca o partida de amor aduce multiple beneficii atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere psihic sau chiar social.

Nu de putine ori s-a demonstrat ca sexul ajuta la imbunatatirea stimei de sine si de asemenea, contribuie intr-un mod considerabil la mentinerea unei starii emotionale pozitive datorita hormonilor care se elibereaza in timpul actului. Asadar, putem afirma ca o viata intima activa indeplineste si un puternic rol antidepresiv.

Iar una dintre cele mai bune modalitati prin intermediul careia iti poti condimenta relatia in dormitor este o vizita la un sex-shop. Acestea au stocuri foarte bine aprovizionate cu game variate de jucarii destinate adultilor la care oricine poate apela a creste adrenalina in dormitor si a condimenta viata intima.

Jucariile destinate adultilor pot destinde atmosfera in dormitor, crescand totodata in mod semnificativ placerea simtita de ambii parteneri de cuplu.

Indiferent de fanteziile pe care le ai, jucariile destinate adultilor te pot ajuta sa eviti monotonia din cuplu, scapand astfel de riscul plictiselii.

Daca nu ai timp sa vizitezi magazinele noastre, poti accesa magazinul online, de unde poti comanda orice iti doresti in doar cateva minute.

In plus, datorita acestei optiuni te poti bucura de confidentialitate totala si de livrare rapida in aproximativ 24 de ore. Daca vrei sa faci cadouri indraznete, ai putea sa arunci o privire peste site-ul nostru unde, cu siguranta, vei gasi ceea ce cauti. Lenjeria sexy, carti de joc (kamasutra), lumanari aromate si catuse metalice sunt doar cateva dintre produsele pe care le poti achizitiona. Avand in vedere marea varietate de produse, este imposibil sa nu gasesti accesoriile dorite pe site. Asadar,viziteaza-ne acum si plaseaza rapid o comanda online pentru a-ti condimenta viata sexuala! Nu lasa prejudecatile sa-ti umbreasca fericirea!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii