Sex

#imbunatatire viata de cuplu #viata de cuplu #cuplu

Cum iti imbunatatesti viata de cuplu in 5 pasi simpli

Cu trecerea timpului, din obisnuinta si comoditate, atat relatiile cat si casniciile se racesc. Oamenii ajung sa petreaca mai mult timp singuri ori tot mai mult timp pe retelele de socializare, fara sa mai puna pret pe activitatile comune care inainte le aduceau fericirea in cuplu. Pentru a repara, important este ca fiecare partener sa ia masuri la momentul potrivit. Iata cateva sugestii care te vor ajuta sa iti imbunatatesti viata de cuplu!

Sunt obiceiuri marunte, dar care reusesc sa va apropie si sa va imbunatateasca vizibil relatia de cuplu.

Respecta-ti partenerul. Orice om isi doreste ocazional sa aiba si propriul spatiu de relaxare pe care sa nu i-l invadeze nimeni. In momentul in care vezi ca partenerul este stresat si are nevoie de un moment de liniste, respecta-i dorinta si nu il aglomera, daca nu este cazul. Lasa-l sa isi petreaca timpul liber asa cum ii place, sa faca activitati care il relaxeaza ori, daca iti cere asta, ofer-i putin mai multa afectiune in aceste momente.

Intr-un cuplu, ideal este sa ajungeti la un numitor comun. Momentele petrecute impreuna sa fie echilibrate, dar sa existe si timp personal pentru diferite nevoi care pe celalalt il fac fericit.

Indeplineste-ti telurile. Este normal sa aveti pasiuni comune si sa te preocupe hobby-urile partenerului deoarece aceste lucruri va apropie mai mult unul fata de celalalt, insa nu uita de telurile tale. Cand intri intr-o relatie trebuie sa tii cont de partener, insa nu trebuie sa uiti de propria persoana. In caz contrar, vor interveni frustrarile in ceea ce te priveste ca nu ai reusit sa iti atingi obiectivele propuse.

Relatiile sexuale chiar conteaza. Daca nu intretineti relatii sexuale in mod regulat, atunci se va pierde conexiunea fizica, sentiment ce va fi greu de redobandit. Orice moment intim va poate apropia evitand astfel monotonia in cuplu. Puteti lua in calcul si suplimentele precum maraton forte care au efecte pozitive asupra libidoului fiind un adevarat tonic pentru activitatea sexuala. Este un ajutor mai ales in cazul persoanelor care se confrunta cu dificultati in erectie.

Vorbiti despre certurile voastre. Nu lasati un subiect neterminat deoarece acesta poate determina multe alte certuri pe viitor. Psihologii si terapeutii recomanda sa va scrieti despre certurile ori problemele pe care le-ati avut in relatie pentru a va ajuta mai mult sa intelegeti si sa treceti peste aceste nereguli. Scrisul te ajuta sa fii mai obiectiv si sa intelegi punctual care este punctul de vedere al partenerului.

Faceti constant gesturi de atentie. Nu trebuie sa ii cumperi un cadou scump partenerului tau ca sa te aprecieze mai mult. Micile gesturi cantaresc mai mult in ochii partenerului, mai ales daca le faci din suflet. Asteapta-l intr-o zi acasa cu un desert facut de tine, cumpara-i un buchet de flori fara niciun motv, fa-i un compliment dimineata si cu siguranta il va tine minte toata ziua. Pentru orice gest de iubire, partenerul este recunoscator si iti va arata asta.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii