Sex

#dormitor #incredere in sine #dragoste #comunicare #erectie #sex #repros

Cum sa-i stimulezi increderea in el in dormitor

Fara doar si poate, toti avem nevoie sa fim laudati din cand in cand. Un compliment bine plasat face minuni pentru moral si ne creste atat stima, cat si increderea de sine. Iar atunci cand simti ca partenerul tau nu mai da randamentul dorit in pat, cel mai bine este sa-l lauzi. Cu cat va fi mai increzator in performantele sale, cu atat va fi mai dezinhibat in a-ti arata cat de mult te iubeste. In plus, amandoi veti beneficia de pe urma cresterii increderii lui in dormitor.

Vorbeste-i murdar

Nu-ti fie rusine, atunci cand simti ca rutina isi face loc la voi in asternut, transforma-te intr-un star porno. Ai grija sa fii cat mai naturala, sa-ti faca placere sa vorbesti ascuns: "acolo", "da, asa", sunt doar cateva cuvinte magice care-l vor face sa se simta ca un armasar.

Discutati atunci cand este cazul

Discutiile despre sex sunt cat se poate de constructive intr-o relatie. Nu va fie frica sa faceti primul pas catre acest dialog. Spune-i deschis ce iti place si cat de mult apreciezi cateva miscari pe care le face. Astfel, el va deveni mai increzator in fortele proprii. Orice ai face, daca nu vrei sa il pierzi, evita sa ii transmiti preferintele tale sub forma de repros.

Fii blanda in situatiile delicate

Cateodata se poate ajunge la pierderea erectiei. Este o situatie extrem de delicata pentru psihicul lui, nu-l intreba daca este nervos si nu te enerva pe el. Incearca sa indepartezi presiunea de pe umerii lui si spune-i ca nu tii neaparat sa ai orgasm.

Vrei sa te bucuri de el, trupul lui, de atingerile lui. Adu-i aminte ca esti de partea lui si in nici un caz nu il judeci in vreun fel. Efortul de echipa este cheia unei bune partida de sex.

Afirma-ti dragostea si in afara dormitorului

Nu numai in dormitor trebuie sa-l incurajezi. Este foarte important sa previi "derapajele" din dormitor, iar un lucru bun este sa-i spui cat de mult il iubesti si in afara patului conjugal. Iar mult mai bune decat vorbele sunt faptele. Barbatii raspund mult mai bine la fapte, asa ca nu te sfii sa profiti de fiecare moment atunci cand sunteti singuri, pentru a-l tine "in priza".

Sursa foto: eligiblemagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii