Sex

#dus #accidente #sex #orgasm #pahare #atac de cord #leziuni

4 leziuni surprinzatoare cauzate de sex

Sexul poate provoca nu doar placere, ci si anumite leziuni, mai mult sau mai putin grave. Specialistii sunt de parere ca la baza ranilor suferite in timpul actului sexual sta lipsa de experienta a partenerilor sau creativitatea acestora dusa la extrem. Uneori, leziunile suferite pot fi din pricina neatentiei din timpul sexului. Iti prezentam cateva dintre leziunile surprinzatoare pe care le poti suferi atunci cand faci sex si cum le poti evita.

1 Orgasmul intens afecteaza vederea

Orgasmele intense determina cresterea fluxului de sange, care poate provoca rupturi ale vaselor de sange. Ca urmare a acestui proces, ochii devin rosii si vederea poate fi afectata. Este o leziune temporara si nu are consecinte de lunga durata, insa poate crea situatii neplacute.

2 Un pahar de vin, cauza unor sitiuatii stanjenitoare

Un vin bun este intotdeauna o alegere ideala pentru a capata o stare de spirit potrivita pentru ca actulul sexual sa fie unul satisfacator. Asigura-te totusi inainte ca ai pus paharele intr-un loc sigur. Exista un numar tot mai mare de accidente, tratate in spitalele din intreaga lume, care sunt provocate de cioburile paharelor care s-au spart. Evita leziunile si situatiile stanjenitoare si pune paharele deoparte.

3 Sexul poate provoca atacuri de cord

Sexul este o forma de exercitiu si, in functie de stilul tau de viata, poate ajuta la arderea a peste 300 de calorii pe ora. In urma cercetarilor efectuate, s-a constatat faptul ca, dupa o partida de sex energica, creste de trei ori riscul de a avea un atac de cord.

4 Sexul in locuri periculoase, cauza unor leziuni grave

Locul in care alegi sa faci sex poate fi, adesea, periculos. Potrivit unui top realizat de cercetatorii britanici, locul cel mai periculos pentru sex este canapeaua. Masinile, scarile, dusurile sunt alte locuri in care se pot intampla accidente.

Printre leziunile cele mai comune provocate in timpul sexului se numara intinderile de muschi si tendoane, rani la coate si la genunchi, spasme ale muschilor gatului sau chiar leziuni ale coloanei vertebrale.

Sursa foto: prozeny.cz/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului