Sex

#sex #dragoste #cuplu #partener #experienta sexuala

4 moduri prin care sa ai parte de experiente sexuale 100% satisfacatoare

Cu totii stim ca, in timp, pasiunea dintre parteneri dispare si intervine monotonia. Din pacate, monotonia afecteaza si viata sexuala a partenerilor. Iata patru sfaturi care te vor ajuta sa ai parte de experiente sexuale de neuitat alaturi de partener, chiar si dupa cativa ani de relatie.

1. Fa-ti sangele sa pulseze

Gaseste o modalitate prin care sa cresteti, impreuna, nivelul de adrenalina. Adrenalina este un stimulent extraordinar, asa ca orice actiune realizata cu scopul de a o genera este binevenita, de la bungee jumping si montagne russe, la alergat impreuna, daca sunteti amandoi mai linistiti. Va fi cel putin satisfacator.

2. Fugi de el o perioada

Fa in asa fel incat sa-i starnesti sentimentul de dor. Planifica-ti o dupa-amiaza cu prietenele, mergi singura la un film sau viziteaza un centru SPA. In afara placerilor oferite de aceste activitati, vei obtine un dor adolescentin de toata frumusetea. Si nu ai nevoie de explicatii in privinta beneficiilor acestui sentiment, nu?

3. Fa-l competitiv, flirtand

Barbatilor li se activeaza nevoia de a lupta atunci cand vad ca au competitie. Atentie, nu fi prea dura cu el, vrei doar sa-l starnesti putin, nu sa-l pierzi! Limiteaza-te la purtarea unei rochii care atrage atentia, sau la un flirt nevinovat.

Iar cand i se vor reaprinde calcaiele, tu vei avea cu siguranta o partida de sex mai mult decat satisfacatoare, pentru ca va incerca din rasputeri sa te impresioneze.

4. Concureaza cu el

Incearca sa-l atragi intr-un joc. Lupta trebuie sa fie dreapta, esti tu impotriva lui. Trebuie sa fie ceva ce va place amandurora, ceva la care va pricepeti. Puteti juca Scrabble, dar nu este necesar sa evitati contactul fizic. Daca va pricepeti la scrima, wrestling sau orice implica si agresivitate, nu ezitati sa incercati. Se va stradui sa te invinga si, implicit, sa te impresioneze, lucru care nu poate duce decat la o partida de sex ametitoare.

Toate aceste sfaturi sunt menite sa-ti asigure o impacare spectaculoasa, urmeaza-le si artificiile se vor aprinde de la sine!

Sursa foto: peperonity.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii