Nunta

#coafuri nunta #coafuri #nunta

Coafuri nunta 2018: idei pentru mirese

Coafuri nunta 2018: idei pentru mirese. Ce se poarta anul asta la nunti, mai ales daca esti mireasa? In primul rand coafurile care emana romantism, feminitate si naturalete. Bineinteles ca nu ies din joc buclele si cocurile clasice, dar diferenta o vor face cu siguranta accesoriul din par, dar si felul în care este purtata coafura, adica personalitatea miresei. Destiut.com va da cateva idei de coafuri 2018 de mireasa. Nu uitati cum spuneam mai sus, ca accesoriile si atitudinra fac diferenta, chiar daca veti avea impresia ca veti semana cu alte mirese.

Coafuri nunta 2018. Coafurile boeme

Sunt frumoasa, ce exprima putina dezordine-salbaticie, sunt relaxante. Daca adaugati flori sau coronite cu bijuterii veti obtine un stil aparte.

Coafuri nunta 2018. Bucle lejere

Nu este o coafura la care sa se piarda mult timp. Cateva bucle lejere facute cu placa de par si cu accesorii, inclusiv valul de mireasa va va asigura o zi de exceptie.

Citeste mai multe pe destiut.com.

Advertorial

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.