Dragoste

# escapada urbana parinti #escapada urbana #parinti

Escapada urbana pentru parinti

Viata de parinte este minunata, dar si obositoare uneori. De aceea fiecare cuplu trebuie sa-si dedice timp si pentru el. Ce ai spune de o escapada urbana de o zi, in care sa te bucuri doar de partenerul de cuplu, departe de obligatiile zilnice? Iata cum poti face o astfel de escapada perfecta si cum poti tine flacara iubirii aprinsa, chiar si dupa ani de relatie.

Recucereste-o cu trandafiri

Arata-i ca inca o iubesti si o consideri speciala daruindu-i un buchet impresionant de trandafiri inca de la primele ore ale diminetii. De mii de ani, trandafirii rosii sunt ”secretul” cuceririi femeii iubite. Pentru ca, de mii de ani, nicio femeie nu poate sa ramana indiferenta atunci cand primeste un trandafir. Cu atat mai mult cand primeste 101 trandafiri pasionali.

Se spune ca, pentru a cuceri o femeie, nu trebuie sa-i castigi afectiunea, ci sa o faci sa te doreasca. Chiar daca sunteti impreuna de multi ani, nu lasa flacara iubirii sa se stinga si surprinde-o placut, astfel incat sa-i arati ca nu ti-ai pierdut latura pasionala si ca o iubesti la fel ca la inceput.

Recucerirea are loc in trei pasi: mai intai, destinatara primeste 1 trandafir. Dupa 11 minute, curierul Floria o surprinde cu un buchet de 11 trandafiri rosii. Dupa alte 89 minute, de la primirea celui de-al doilea buchet, curierul vine din nou, cu un buchet magnific de 89 trandafiri.

Degustare de cafea si ceai

Continuati apoi dimineata la un atelier privat de ceremonie a ceaiului specific japoneza si degustare de cafea alaturi de barista. Pachetul “Coffee and tea” de la complice.ro va va purta inapoi in timp, pentru a afla trecuturile legendare si istoria ambelor licori urmand trasee aproape identice.

Planta de ceai, de exemplu, isi are originile in partea de sud-est a Asiei, fiind de mare importanta pentru civilizatiile asiatice. Pe de alta parte, originea cafelei s-ar afla intr-o regiune a Etiopiei numita Koffe, apoi fiind introdusa in lumea araba prin Egipt si Yemen unde incepe sa se cultive in scopuri comerciale.

Cei care se vor bucura de acest atelier vor face introducerea in arta japoneza a ceremoniei ceaiului, care va fi servit in cadrul unui ritual gazduit intr-o camera de ceai traditional japoneza cu decor specific: tatami si persoane imbracate in kimono. De asemenea, pentru un plus de autenticitate, vor servi si prajiturele japoneze specifice pentru ceai.

Dansati impreuna

Dupa ce v-ati umplut de energie la cafea este timpul sa faceti ceva mai antrenant. Ce ai spune de un curs de dans pentru cuplu? Dansul va va ajuta sa va reconectati, sa va cunoasteti mai bine si, in plus, are si rolul de a va umple de energie si de a va face sa va simtiti mai bine. Faptul ca nu stii sa dansezi nu trebuie sa te sperie. La scoala de dans Arthur Murray vei gasi cursuri de dans pentru incepatori, indiferent de varsta pe care o aveti. Nu este niciodata prea tarziu sa inveti sa dansezi.

Luati cina la un restaurant cu specific italian

Dupa o zi plina luati cina la un restaurant cu specific italian. Bucurati-va de unele dintre cele mai savuroase si rafinate preparate italienesti in cadrul restaurantului Trattoria Buongiorno.

Preparatele specific italienesti sunt pregatite cu multa grija de bucatari special instruiti. Puteti alege dintr-o larga varietate de preparate specifice de la pizza pana la paste, salate sau preparate la gratar. Veti gasi cu siguranta ceva pe placul fiecaruia si va veti putea bucura unul de compania celuilalt intr-o atmosfera romantica si linistita, departe de agitatia orasului.

Surprinde-o cu o lenjerie incitanta

La finul cinei surprinde-o din nou cu o lenjerie incitanta. Acest chemise de la sevensins.ro reprezinta alegerea perfecta pentru o tinuta de interior completa si incitanta. Este compus dintr-o camasa scurta, care ii pune silueta in evidenta si un halat cu cordon. Atat camasa cat si halatul sunt prevazute cu dantela brodata cu elemente florale, camasa deasupra decolteului iar halatul, pe margine. Cordonul completeaza perfect tinuta.

O noapte de vis intr-un penthouse

Continuati ziua dedicata voua cu ajutorul pachetului “Exclusive love”, de la complice.ro ce va va oferi o experienta VIP plina de romantism: o noapte intr-un penthouse modern, lumanari & petale de trandafiri, capsuni, spumant si ciocolata, acces SPA si masaj de cuplu. Suna tentant, nu? In plus, apartamentul in care veti innopta va fi special decorat pentru o noapte de vis, cu lumanari si petale de trandafiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii