Dragoste

# semne probleme relatie # semnale de alerma # probleme relatie #relatie #cuplu

10 semne timpurii care iti arata ca relatia voastra nu va dura prea mult timp

La inceputul unei relatii iti doresti ca totul sa mearga bine intre voi si orice semn pe care il vezi si care nu iti face o adevarata placere este ignorat. Acest lucru se intampla pentru ca orice om vrea sa intalneasca omul potrivit care sa il bucure si pe care sa il iubeasca. Marea dragoste este posibila, insa poti sa fii atent la aceste 10 semne care iti arata ca este probabil ca relatia voastra sa nu dureze chiar atat de mult timp:

1. Tii garda sus, in permanenta

Atunci cand simti ca nu poti sa te lasi vulnerabil/a in fata lui/ei este un semn de neincredere. Intuitia iti spune ceva permanent. Este posibil sa nu fie un om pe care te poti baza sau care sa fie empatic.

 

2. Partenerul tau nu isi recunoaste greselile

Daca partenerul tau nu vrea sa creada ca ar putea sa greseasca niciodata si spune ca are dreptate in orice confruntare sau chiar discutie, atunci acesta este un semn care sa te puna pe ganduri.

 

 

3. Suspiciunea permanenta

Atunci cand cineva este intotdeauna in garda pentru a vedea daca este ceva in neregula si devine suspicios in legatura cu orice gest pe care il faci este bine sa te feresti sa incurajezi atitudinea sa. Daca este posibil nu incerca sa justifici ceea ce se intampla, ci pur si simplu intrerupe tipul de comunicare.

 

 

4. Teste imposibile

Atunci cand partenerul nu iti raspunde la telefon, nu iti da feed-back in legatura cu ceea ce ii ceri chiar zile intregi, este un semn clar ca te testeaza si ca nu ii pasa de tine in modul in care ar trebui.

 

 

5. Nu sunt aceleasi credinte

A merge la biserica, a face parte dintr-un partid sau a crede in ceva sunt elemente importante. Daca ele nu sunt respectate, atunci este din nou un semn ca nu ii pasa de tine.

 

 

6. Comportament instabil

Uneori iti da timp doar pentru tine si te rasfata, iar saptamana urmatoare nu iti raspunde la telefon - acesta este un semn ca nu este interesat pentru a sta cu tine timp indelungat.

 

 

7. Face doar ceea ce vrea

Cand nu tine cont de ceea ce iti place si ceea ce iti doresti si continua sa impuna activitati care ii plac doar lui/ei, atunci este bine sa stii ca nu va tine cont nici de sentimentele tale pe termen lung.

 

 

8. Se comporta urat cu alte persoane

Se spune ca este bine sa observi cum se comporta cineva cu persoanele care sunt in preajma lui, chiar si necunoscuti, pentru a vedea cum o sa se comporte cu tine.

 

 

9. Nu vorbeste despre ideea de a fi intr-o relatie

Cand se intalneste cu tine si nu defineste relatia, este semn ca nu stie ce vrea de la voi. Merita sa clarificati.

 

 

10.  Este supercritic

Oamenii care sunt critici in mod excesiv iti ranesc sentimentele si pot sa te abuzeze emotional fara sa iti dai seama.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului