Dragoste

#cadouri craciun #craciun

Cadouri de Craciun pentru iubita: 7 buchete si aranjamente florale perfecte!

Craciunul este un prilej oportun pentru a-i arata iubitei dragostea pe care i-o porti...dar si inspiratia pe care o ai cand vine vorba despre alegerea unor cadouri pe placul sau! Chiar daca este inca toamna, sarbatorile de iarna se apropie rapid, iar tu trebuie sa fii pregatit cu idei de cadouri de Craciun pentru iubita care sa o suprinda. Ca de fiecare data, iti punem la dispozitie o selectie de buchete de flori cu design spectaculos, dar si alte aranjamente si cutii cadou care se potrivesc unei ocazii atat de fastuoase.

 

Aranjamente de Craciun

Cea mai potrivita idee de cadou de sarbatori - de pun in aplicare in special daca locuiti impreuna, dar nu numai - sunt aranjamentele de Craciun care accesorizeaza masa festiva. In catalogul nostru regasesti o multime de aranjamente de Craciun potrivite din care le poti alege pe cele care iti fac cu ochiul. Indiferent de stilul aranjamentului dorit, in colectia noastra vei regasi o varietate de produse, care sa-i uimeasca asteptarile iubitei tale!

Coronite de Craciun

Coronitele de Craciun sunt cadoul clasic pe care il poti darui persoanelor dragi cu ocazia sarbatorilor de iarna. Minunante accesorii de decor, aceste coronite pastreaza esenta spiritului Craciunului, fiind realizate din crengute de brad, conuri, figurine reprezentative pentru aceasta sarbatoare si alte componente care sa ne aminteasca de copilarie!

Buchete de sezon

Un buchet de flori ar trebui sa insoteasca orice alt cadou pe care l-ai ales de Craciun pentru jumatatea ta. Alege buchete de flori in ton cu sezonul si mizeaza pe cromatica specifica anotimpului rece: alb ca fulgii de nea, albastru electrizant ca cerul in noptile magine de iarna si rosu, culoarea care este pe placul Mosului Craciun!

Trandafiri criogenati

Un dar foarte special pentru o ocazie deosebita precum este Craciunul il poti alege din categoria noastra de trandafiri criogenati. In cupole, cutii acrilice sau cutii de carton, acestia sunt potriviti pentru a fi oferiti jumatatii tale. De fapt, atunci cand oferi un trandafir nemuritor, daruiesti o amintire care va dura pana la 25 de ani, un cadou sofisticat demn de aprecierea partenerei tale!

Cosuri cu flori

Cauti un cadou de impact? Numarul florilor conteaza! Opteaza pentru cosuri cu flori drept cadou de Craciun pentru iubita ta. Surprinde-i asteptarile alegand un cos cu florile sale preferate. Nu ai inspiratie? Lasa-ne pe noi sa alegem combinatia norocoasa, doar suntem maestrii in a livra fericire!

Cutii cu flori

Daca ti-ai dori un cadou extrem de elegant pentru iubita ta, iti propunem sa alegi cutiile cu flori. Acestea sunt foarte sofisticate, pot fi realizate in functie de preferinte si reprezinta un cadou ce va fi cu siguranta pe placul iubitei tale. Pentru ca surpriza sa fie de proportii, trimite-i flori prin curier! Noi iti oferim si acest serviciu, iar curierii nostri proprii care livreaza fericire vor avea grija ca acestea sa ajunga la ea intr-o stare perfecta!

Plante de apartament

Iubita ta este o fire mai pragmatica si apreciaza mai degraba cadourile practice decat cele care transmit romantism? Poti alege pentru ea plante de apartament care sa ii decoreze casa si sa ii aminteasca de tine de fiecare data cand le priveste! Mai ales daca este pasionata de Feng Shui, ea va fi extrem de incantata de un asemenea dar!

Sursa foto: pxhere.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii