Dragoste

#surprindere iubit # iubit pasionat de acvaristica #acvaristica #pasiune

5 modalitati prin care iti poti surprinde iubitul pasionat de acvaristica

Fiecare cuplu are secretele sale in ce priveste longevitatea. Se spune ca nimic nu poate rezista fara un strop de pasiune, fara incredere reciproca si mici atentii acordate din cand in cand, in asa fel incat sa mentii suspansul si romantismul la cote inalte. Surprizele placute alunga plictiseala si reprezinta condimentul oricarei relatii adevarate, asa ca nu te sfii si ofera iubitului exact ceea ce isi doreste, chiar daca este vorba doar despre un hobby. Cu siguranta, va aprecia gestul tau si il va tine minte.

Acvaristica este o pasiune frumoasa, care aduce doar beneficii celor care o practica. Daca iubitul tau adora sa se ocupe de acvariul de pesti, atunci vezi ce echipamente ii lipsesc sau ce specii de pesti sau de plante si-ar mai dori, apoi ofera-i un mic cadou, nu neaparat cu o ocazie anume. Pana la urma, surprizele sunt adevarate atunci cand nu te astepti la ele!

Iata ce cadouri poti cumpara unui acvarist:

1. Un acvariu mai mare ar fi o idee buna pentru ca isi doreste cu siguranta sa mareasca numarul de pesti din interior, dar stie ca suprapopularea i-ar dauna. Daca are un bazin de 50l, atunci cumpara unul de 100l sau chiar unul de 525l de la Hornbach, acolo unde preturile sunt garantat mici tot timpul anului. Gandeste-te ca un acvariu mai mare ocupa ceva loc in camera, asa ca nu uita sa ai in minte locul in care l-ar putea aseza;

2. O pompa pentru recircularea aerului este ideala unui acvariu in care nu exista plante naturale pentru decor. Asadar, daca vezi ca in acvariul iubitului nu exista decat plante artificiale, ai putea sa achizitionezi acest dispozitiv si cateva plante pentru o surpriza de proportii. Improspatarea apei cu oxigen este vitala si va fi incantat de implicarea ta in hobby-ul lui;

3. Daca sezonul rece se apropie cu repeziciune, atunci cumpara un termometru pentru acvariu, cu ajutorul lui va verifica singur starea apei pentru mai multa siguranta. Pestii nu vor suferi de pe urma frigului instalat brusc. Chiar daca acvariul are deja un incalzitor cu termostat ce isi regleaza singur puterea, iubitul nu se va supara pentru ca primeste un sprijin in plus;

4. Un automat pentru hranirea pestilor este perfect pentru acvariul lui. Mai ales atunci cand vreti sa plecati de acasa si el gaseste scuza cea mai buna ca nu are cine sa dea de mancare pestilor, un automat va fi de maximum ajutor in acest demers. Dotat cu timer, acest dispozitiv reuseste sa elibereze mancarea pentru pesti la un anumit interval de timp;

5. Plantele decorative sau diverse obiecte din plastic sunt perfecte ca vietuitoarele sa gaseasca locuri in care sa se joace sau sa se ascunda. Poti sa achizitionezi din magazinele fizice sau din mediul online o multime de obiecte in diferite forme sau culori. De preferat ar fi sa renunti la cele viu colorate pentru ca ar putea stresa unele specii de pesti.

In concluzie, cu putina ambitie si cu multa iubire poti gasi surpriza perfecta pentru iubitul tau pasionat de acvaristica. Niciodata un acvariu nu pare complet, asa ca fii atenta la dorintele pe care le exprima si gandeste-te ca gestul tau va ajunge, cu siguranta, la inima lui.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii