Dragoste

#lenjerie sexy #stilago.ro #lenjerie sexy stilago #lenjerie dantela #babydoll

Aprinde artificii in dormitor cu ajutorul lenjeriei sexy

Monotonia este unul dintre cei mai mari adversari ai pasiunii in cuplu, de aceea este ideal sa o tii departe cu ajutorul catorva strategii usor de pus in aplicare. Iarna aceasta, aprinde artificii in dormitor cu ajutorul pieselor de lenjerie sexy 's Love, disponibile pe stilago.ro la un pret redus cu 50%.

Fie ca alegi un body semitransparent sau optezi pentru un set feminin si senzual cu neglijeu, piesele de lenjerie intima Beauty 's Love te vor ajuta sa redescoperi femeia fatala din interior si sa-ti surprinzi in mod foarte placut partenerul.

Stilago.ro este magazinul online care iti ofera cea mai noua colectie a marcii de succes la preturi promotionale, astfel incat sa intampini anotimpul friguros cu o atmosfera incendiara in intimitate.
 

Set lenjerie Beauty's Love


Dupa o zi istovitoare, intampina-ti partenerul purtand setul de , panglica si funda sub bust din satin. Pielea ta va resimti din plin atingerea fina si delicata, de care te vei indragosti imediat.

Pret: 137 ron



Set alb din dantela Beauty's Love


Dantela este materialul-vedeta al sezonului, de aceea .

Pret: 137 ron



Lenjerie tip rosie Beauty's Love


Rosul aprins nu trebuie sa iti lipseasca din sezonul acesta, cu atat mai putin daca vorbim despre tinutele tale indraznete. Lenjeria de tip babydoll rosie, din cea mai noua colectie Beauty's Love, te va face irezistibila in ochii partenerului. Cupele sutienului sunt special concepute pentru a contura bustul in mod armonios, iar materialul opac iti va asigura aerul de mister necesar pentru a-i stimula iubitului tau dorintele cele mai aprinse.

Pret: 137 ron

 




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii