Dragoste

#conflict #cearta #cuplu #partener #relatie

9 semne prin care iti arata ca nu o interesezi

Ai vazut-o, ai placut-o, ce sa mai, esti innebunit dupa ea. Te intrebi insa daca si partenera ta iti raspunde cu aceleasi intentii. O vezi mai retrasa si nu prea deschisa sa te cunoasca, insa iti spui ca poate este doar mai timida . Incearca sa "citesti" in semne si sa afli daca intr-adevar este interesata de tine.

 

 

1.    Nu te priveste direct in ochi

Atunci cand ne place o persoana, incercam sa ii captam atentia prin contact direct. Este ca si cum am dori sa privim in interiorul acestei persoane, sa ii aflam adevaratele ganduri sau sa o sorbim din “priviri”. Atunci cand o persoana evita contactul vizual, este fie din cauza ca ascunde ceva, fie pentru ca nu este interesata de interlocutorul sau. Asadar, observa comportamentul partenerei tale. Daca te evita, este distrasa sau nu incearca sa afle mai multe despre tine, este timpul sa cauti pe altcineva.

2.    Nu se arata dispusa sa discute prea mult pe marginea unui subiect

Chiar si cel mai interesant subiect nu o provoaca absolut deloc. Incerci din greu sa legi o conversatie si cauti teme de discutie care sa o intereseze si sa o faca sa se simta bine. Insa ea nu prea este interesata in a te cunoaste mai bine. Pare absenta si nu vine cu idei noi. Incepi sa simti ca vorbesti la pereti. Ori partenera ta este o persoana total neinteresanta, ori incearca sa scape mai repede de tine.

3.    Nu o intereseaza viata ta

Stii totul despre ea, pentru ca tot timpul o bombardezi cu intrebari despre viata ei personala. Ai ajuns insa intr-un moment in care ai realizat ca ea niciodata nu manifesta interes fata de persoana ta. Cat de mult stie despre preferintele tale? Te-a intrebat vreodata cum se desfasoara o zi din viata ta, fara sa ii povestesti tu din proprie initiativa? Daca raspunsul tau este “nu”, atunci incearca sa vezi realiztatea: nu te intreaba pentru ca nu o intereseaza.

4.    Vrea sa fie cu tine doar atunci cand ii convine

Trebuie sa mearga la o petrecere, asa ca ti-a propus sa o insotesti. Ai masina, asa ca poti sa o aduci acasa. Obisnuieste sa te ia cu ea la cumparaturi, pentru ca tu esti tot timpul un gentleman si ii cari toate sacosele. In plus, ii mai cumperi si cate ceva. Are o problema in miez de noapte, tu esti primnul pe care il suna, doar stie ca o vei ajuta negresit.

Ce se intampla insa in momentele in care tu ai nevoie de ea? Se arata tot atat de dispusa sa te ajute sau de multe ori vine cu tot felul de scuze pentru at ee vita? Daca nu se implica in viata ta, inseamna ca e prea egoista sau ca nu prea vrea sa mai continue o relatie cu tine.

5.    Este tot timpul ocupata

De fiecare data cand vrei sa iesi cu ea undeva, sa plecati in vacanta, la o petrecere etc., iti spune ca e ocupata. Astazi avea nu stiu ce curs, ieri a trebuit sa se intalneasca cu prietenele ei, altadata era obosita si tot asa. De fiecare data ai incercat sa o intelegi si sa te abtii de la suspiciuni si comentarii, insa daca tragi linia, observi ca mai mereu te-a ignorat. Faptul ca nu iti acorda timp este un semn destul de bun pentru a-ti arata ca nu o interesezi.

6.    Nu manifesta interes fata de tine

Prezenta ei este rece si se arata adesea plictisita in compania ta. Ti-ai dori sa o vezi mai afectuoasa si bucuroasa atunci cand va intalniti sau cand petreceti timp impreuna. Iti spui ca probabil asa e ea, mai timida, mai retrasa, insa gandeste-te de doua ori. Daca i-ar face placere compania ta, crezi ca nu ar fi un pic mai “dezghetata”?

7.    Nu iti spune mai nimic despre ea

Femeile sunt un mister, insa partenera ta face din totul o enigma . Nu stii mai nimic despre ea, pentru ca reuseste sa raspunda evaziv la fiecare intrebare pe care i-o adresezi. Poate ca ii place sa mentina suspansul si sa te tina mereu in sah, dar in acelasi timp este posibil sa nu fie prea dispusa pentru a te lasa sa patrunzi in viata ei.


8.    Te minte

Ai prins-o de multe ori cu minciuna, chiar daca era vorba de lucruri banale. Evita sa iti spuna adevarul si asta nu pentru ca ar avea neaparat un mare secret de ascuns, ci pentru ca astfel poate scapa de telefoanele tale, intalniri sau insistente.

9.    Se cearta cu tine din orice

Cauta nod in papura si din cele mai banale lucruri si bineinteles, deznodamantul acestor dispute este ca tu porti  intotdeauna vina. Se comporta irational si aduce argumente ilogice pentru conflictele dintre voi doi. Incepi sa crezi ca intr-adevar faci ceva gresit, insa poate nu esti chiar tu cel responsabil penru ceea ce se intampla. Este posibil ca partenera ta sa te determine sa iei tu decizia despartirii sau sa iti transmita astfel, ca nu o intereseaza starea ta de spirit.

Citeste si:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului