Dragoste

#rasfat #cearta #complimente #diferente #cuplu

10 lucruri pe care EL le vrea de la tine

Sunt lucruri pe care si-ar dori sa ti le spuna, insa daca va proceda astfel, sigur nu va scapa de furia ta dezlantuita. Si totusi, femeia ideala esti tu, fara cateva aspecte pe care si-ar dori sa le schimbe. Iata care sunt acestea.

 

1. Sa stii cand sa taci

Daca tu ai reusi sa vorbesti pe marginea unui subiect ore in sir, el prefera sa se rezume doar la cateva cuvinte. Nu este nevoie sa ii repeti acelasi lucru de mai multe ori si nu apreciaza deloc cand tii mortis sa ii povestesti ultimele barfe de la serviciu, si asta de mai multe ori la rand. Nu trebuie sa te enervezi daca il vezi ca isi pierde rabdarea; suna-ti prietenele sau pe mama si stati de vorba pana tarziu.

2. Sa il lasi sa iasa cu baietii in oras

Este al tau, va intelegeti de minune si sunteti mplicati intr-o relatie stabila. Zilele lui de flirt s-au dus, dar nu te simti prea confortabil atunci cand vrea sa iasa in oras cu amicii lui.

Lasa garda jos si nu ii taia aripile chiar de tot. De ce tu ai avea voie sa te intalnesti cu fetele la shopping, iar el nu poate savura o bere intr-o atmosfera mai masculina? Stai linistita, nu o sa se uite dupa alte fete, nu are de gand sa te insele si mai ales, te iubeste. Asadar, nu ii mai face procese de constiinta si lasa-l sa iasa in oras fara sa se simta vinovat sau sa se astepte la o cearta atunci cand se intoarce acasa.

3. Sa nu il bati la cap atunci cand vrea sa tina un secret

Cel mai bun prieten al lui a calcat stramb si i s-a confesat partenerului tau. Bineinteles, ti-ai dat seama ca se petrece ceva, insa partenerul tau nu vrea sa sufle o vorba despre acest subiect. Ai impresia ca a devenit deodata misterios si te irita la culme pentru ca tine un secret la care tu nu ai acces. Faptul ca e discret arata ca este matur si ca isi respecta prietenii.

4. Sa nu mai incarci casa cu lucruri inutile

Iti place sa aduci in casa tot felul de maruntisuri pe care le expui cu mandrie peste tot, chiar daca exista riscul de a te impiedica in ele. Daca tu nu esti in pericol de accidentare, partenerul tau va suferi mai mult ca sigur un mic accident sau cel putin, se va enerva de multitudinea de lucruri care ii aglomereqza spatiul. Mai rau este faptul ca toate aceste mici delicii nu au absolut nicio functionalitate. Intelege urmatorul lucru: majoritatea barbatilor prefera lucrurile care chiar au o anumita utilitate si nu il agomereaza inutil.

5. Sa il incurajezi

Chiar daca nu vrea sa arate, partenerul tau are nevoie de sprijin atunci cand se afla in dificultate sau cand se confrunta cu o provocare. Maine are loc marea prezentare la serviciu, pentru care a lucrat luni de zile. NU fi superficiala si fa-ti putin timp pentru a-l incuraja. A cazut in depresie pentru can nu a obtinut marirea de salariu pe care si-o dorea. Poate ca nu este mare lucru, dar nu ar strica sa nu mai fii egoista si sa t e gandesti ca si el are nevoie de tine in momentele dificile.

6. Sa il lasi sa fie el insusi

Nu iti place ca lasa capacul de la toaleta ridicat sau ca niciodata nu stie unde sa isi puna hainele mudare. Te irita faptul ca in weekend prefera sa stea toata ziua in boxeri , in loc sa se aranjeze, si le cataloghezi drept obiceuri de burlac . Intr-adevar, toate acestea vin de pe vremea cand el era singur si nu trebuia sa isi faca griji pentru cea de langa el, insa ai putea sa mai lasi un pic garda jos si sa nu il pui de tot la zid. L a urma urmei, cate dintre astfel de obiceiuri chiar te enerveaza?

7. Sa nu te mai superi cand isi asuma riscuri

Simte nevoia de putina adrenalina, asa ca apeleaza cu incredere la un pic de sport extreme. Bineinteles, pentru tine totul este prea periculos si este foarte dragut ca iti exprimi ingrijorarea, dar trebuie sa inveti sa te opresti din proteste, la un moment dat. Barbatii au nevoie de un pic de aventura, iar daca ar putea beneficia de sprijinul tau atunci cand se aventureaza in astfel de activitati, s-ar simti mult mai bine. Mai ales daca, dupa ce greseste, il consolezi in loc sa ii spui: “Ti-am zis eu.”

8. Sa ai rabdare atunci cand nu stie ce sa spuna

L-ai intrebat cum iti sta in rochia cea noua si el ti-a raspuns cum a stiut, sincer. Bineinteles ca te-ai enervat, te-ai simtit neapreciata si nimic nu a mai fost la fel. Incearca sa lasi garda jos si sa intelegi ca atunci cand vine vorba de moda, nu toti barbatii sunt experti. Majoritatea nu reusesc sa faca diferenta intre culroi, lungimi, materiale etc. Asadar, fii rabdatpoare si nu pune la suflet aceste mici incidente.

9. Sa fii mai activa

Majoritata barbatilor sunt innebuniti dupa miscare si ar aprecia daca si tu ai depune eforturi pentru a-ti mentine silueta. Mai lasa dietele draconice si asculta-l atunci cand iti spune ca fara sport, nu vei ajunge la greutatea dorita.

10. Sa nu mai aduci in discutie tot felul de lucruri feminine

Chiar crezi ca il intereseaza toate barfele mondene? Nici macar nu mai vrea sa auda de prietena ta, care s-a impacat si s-a despartit de o mie de ori de partenerul ei. Daca ai aborda insa un subiect unisex, conversatiile voastre ar putea fi mult mai productive.

Citeste si:

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului