Dragoste

#iubire #relatie #ziua indragostitilor #cuplu #dragoste #romantism #valentine's day

10 idei pentru un Valentine`s Day perfect

Valentine`s Day si-a sedimentat puternic traditiile si in mintea romanilor indragostiti, desi este o sarbatoare imprumutata. Fiind un motiv in plus pentru a-si declara iubirea si pentru a-si surprinde partenerul intr-un mod placut, tot romanul, cu mic cu mare asteapta nerabdator aceasta zi magica pentru a petrece clipe de neuitate.

Avand in vedere insa ca aceasta aniversare dainuie de multi ani, se intampla cateodata sa ramanem in pana de idei nestiind cum sa ne mai surpindem partenerul si cum sa-i oferim un Valentine`s Day perfect.

Nu este cazul insa sa te panichezi, de multe ori gasesti raspunsul in cele mai simple si banale lucruri. Care sunt acestea  si cum poti aduce un plus de romantism in aceasta zi magica ramane sa descoperi citind cele 10 idei pentru un Valentine`s Day perfect.


1 O cutie de bomboane si un buchet de trandafiri


Desi probabil ti se pare deja un cliseu, nu uita ca acest gest simplu oferit persoanei iubite poate face minuni. Daca sunteti la inceputul relatiei si ai aflat ca partenera ta este innebunita dupa ciocoloata suprinde-o cu o cutie de bomboane si  scoate-o in oras pentru o ciocolata calda o plimbare prin Targul de Valentine`s Day. In ceea ce priveste buchetul de trandafiri, aici chiar nu ai cum sa dai gres, avand in vedere ca florile sunt o pasiune specific feminina.


2 O felicitare digitala


Aparent banal, gestul de-ai trimite o felicitare digitala persoanei iubite poate fi o surpriza foarte placuta atunci cand vine din dragoste. Cum asa? Simplu, personalizand-o. Scrie un mesaj de dragoste sau alege pe fundal piesa voastra favorita si trimite-o partenereului. Mai mult ca sigur, acesta isi va incepe ziua zambind, cand, in timp ce-si bea cafeaua de dimineata si verifica casuta de e-mail la serviciu, da peste mesajul tau ilustrat.


3 Filmulet


Probabil ca aveti multe poze cu voi uitate intr-un folder de prin computer. De ce sa nu rascolesti putin in sacul virtual cu amintiri pentru a-i darui celui iubit un filmulet cu voi doi in rolurile principale? Nu mai sta pe ganduri si selecteaza cele mai frumoase fotografii, personalizeaza-le, scrie pe ele un mesaj de iubire si realizeaza un filmulet. Nu te costa bani si cu siguranta va fi o surpiza placuta pentru partenerul tau.


4 O cina romantica


Probabil, la fel ca si in cazul bomboanelor de ciocolata, si ideea unei cine romantice ti se pare una perimata. Dar nici nu stii cat de placut este sa fii surprins seara, cand te intorci de la serviciu obosit si stresat, cu un deliciu culinar oferit din dragoste. Astfel, decoreaza masa cat mai frumos in asa fel incat sa expire prin toti porii iubire si prepara chiar tu bucatele pe care le vei aseza pe masa. Pentru un cuplu acaparat de problemele cotidiene, care nu are timp de rasfat si cine luate la restaurant, aceasta masa romantica va fi o supriza mai mult decat placuta.


5 Filmul favorit


Sunteti amandoi niste cinefili convinsi si aveti multe momente in care nu reusiti sa va intelegeti aspra filmului pe care urmeaza sa-l vedeti la cinema? De  Ziua Indragostitilor este momentul sa rezolvati si aceasta problema. Inchiriati multe, multe filme, pe placul amandurora, luati in brate si un castron mare de floricele si fiti pregatiti pentru o zi de home cinema in doi in care butonul „Play” face jocurile.


6 Destinatia: oriunde


Suiti-va in masina si mergeti la o plimbare, nu va alegeti o destinatie exacta, doar bucurati-va de drum. Daca se intampla sa ajungeti undeva pe la munte, opriti-va sa mancati ceva la un restaurant cu specific , daca se intampla sa va ghidati simturile spre mare... faceti o plimbare romantica pe malul marii.


7 Zambiti va rog!


Alegeti un fotograf profesionist si mergeti impreuna la o sedinta foto . Care va fi tema pictorialului? Binenteles „O zi din viata noastra”. Veti petrece astfel momente placute impreuna, va veti redescoperi unul pe celalalt si veti avea amintiri de nepretuit pe care sa le adaugati la albumul vostru de familie.


8 Un desen ce dureaza o viata


Daca nu sunteti conservatori si va place genul mai libertin, mergeti la un salon de tatuaj si imprimati-va dragostea pe corpurile voastre. Un tatuaj al carui inteles il cunoasteti doar voi reprezinta un gest de iubire si de romantism, tocmai bun pentru a impodobi aceasta zi magica a Indragostitilor. Si daca nu sunteti adeptii tatuajelor pe viata, puteti opta pentru cele temporare, pe care le puteti reinnoi in fiecare an de Valentine`s Day.


9 O zi de placere


Inchideti-va telefoanele mobile, ferecati bine usile, aprovizionati-va cu lumanarele, betigase parfumate, joculete, lenjerie sexy si ceva muzica si retregeti-va in dormitorul vostru. Ceea ce se intampla acolo numai voi veti sti. Ca atare, dati frau liber imaginatiei si deconectati-va de lumea ce va inconjoara. Tineti minte un singur lucru, inhibitiile nu au ce cauta in acest peisaj.


10 Locul in care a inceput totul


Fie ca este vorba de un restaurant, o sala de lectura sau gura unui metrou, locul in care v-ati cunoscut  are o semnificatie importanta pentru iubirea voastra. Si ce zi este mai potrivita pentru a revedea acest loc plin de simboluri romantice daca nu Ziua Indragostitilor?  Veti retrai astfel emotia primei intalniri, fiorul primului sarut si amintirea primului zambet.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului