Teste

#asteptari #teste psihologice

TEST: Cat de fericit/a esti cu adevarat?

Majoritate b): Iubire

De vina sa fie, oare, niste parinti un pic indiferenti, o copilarie singuratica, un mare esec sentimental? In tot cazul, astazi, dragostea este cea care te conduce in actiunile tale. Ai nevoie sa fii iubita si sa iubesti pentru a te simti plin de viata, pentru a fi motivate. Pentru iubire esti capabila de orice: sa-ti schimbi lookul, modul de viata, sa renunti la tot pentru a urma persoana iubita pana la capatul lumii. Reversul medaliei: ai atata nevoie de dragoste incat, chiar si atunci cand esti iubita, nu este indeajuns.

Sfat:

Relaxeaza-te! Nu astepta totul de la sufletul tau pereche. Viata ta afectiva poate, de asemenea, sa implice familia ta, prietenii, o actiune umanitara. Incearca sa dai mai mult decat ceri (cum faci de obicei, enervandu-ti partenerul). Cand iubim fara sa asteptam nimic in schimb, nu putem avea parte decat de surprise frumoase.

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.