Sex

#baie #podea #balcon #sex #cada #perne #vacanta cu copii

Unde poti sa faci sex in vacanta atunci cand ai copiii cu tine

Cand pleci in vacanta si ai copiii dupa tine nu inseamna ca trebuie sa renunti la momentele intime din cuplu. Exista numeroase modalitati prin care te poti bucura de o viata sexuala activa atunci cand cei mici sunt prin preajma. Incearca aceste trucuri prin care poti face sex in vacanta atunci cand ai copilul in varsta de pana la 2 ani cu tine.

In baie

Asteapta sa adoarma si du-te sa te joci de-a mama si de-a tata in baie. Pentru un confort sporit, daca nu vreti sa va udati si sunteti norocosi sa beneficiati de o cada mare la hotel, aduceti multe perne cu care sa o umpleti. Si sub dus este la fel de placut.

Pe podea

Atunci cand vreti sa va jucati, asteapta ca cel mic sa adoarma, apoi pune o patura sau o pilota pe podeaua camerei de hotel. Adu si cateva perne pentru a va simti si mai confortabil si dati frau liber pasiunii.

In pat

Clasicul pat poate fi locul vostru de nazbatii chiar si in vacanta. Conditia esentiala este sa nu-i uiti patutul rabatabil acasa. Instaleaza-l, iar atunci cand a adormit muta-l in alta camera sau pe hol. Te poti bucura astfel de confortul oferit de camera de hotel fara sa-ti incomodezi in vreun fel copilul.

Pe balcon

Sexul pe balcon nu este pentru oricine. Daca te simti ciudat, ca si cum te-ar fixa cineva cu privirea, nu te vei putea bucura in totalitate de aceasta partida. Lasa-ti bebele sa adoarma si iubiti-va pe balconul camerei tale. Privelistea insa trebuie sa fie retrasa, altfel risti sa joci fara voia ta intr-o sceneta erotica pentru vecini.

In masina

Apeleaza la gradinita hotelului si lasa-ti copilul pe mana unei bone calificate. Indiferent ca sunt sau nu incluse in pret, aceste servicii te vor ajuta sa ai parte de momentele intime dupa care tanjesti cu disperare. Te poti bucura de ele atat in masina, cat si sus, in camera de hotel. Acest sfat il poti aplica si atunci cand micutul tau este mai mare, pana la cel mult 5 ani.

Apeleaza la bunici sau la bona

Daca mergi cu bunicii sau cu bona in vacanta, atunci te poti considera cu adevarat norocos/a. De fapt, amandoi sunteti, caci momentele pasionale de care veti avea parte sunt cel putin duble, atat timp cat copilul se poate juca nestingherit sub supravegherea bunicii sau a bonei.

Sursa foto:idiva.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii