Sex

#sex #relatii #tehnici #trucuri #sexual #erotic #excitatie

Cum sa-ti innebunesti iubitul in pat

Daca exista ceva imperios necesar in construirea unui statut de maestra in pat, atunci aceasta trebuie sa fie semnatura ta erotica , aceea manevra numai de tine stiuta menita sa-l duca  pe iubitul tau pe culmile placerii si sa-l faca sa nu mai doreasca in veci alta femeie in afara de tine. Cum dobandesti aceasta acest atu?

De multe ori vine de la sine, prin practica si experienta. In timpul unei partide pasionale de sex, prinsa in focurile dorintei, faci instinctiv un gest sexual de care iubitul tau se indragosteste pur si simplu si stie ca numai tu i-l poti oferi. Acel gest poate fi trecut drept amprenta ta sexuala.

In cazul in care nu ai descoperit inca acea manevra si esti in cautarea unei semnaturi erotice de invidiat, citeste mai departe trucurile expuse aici si afla cum sa-l faci pe iubitul tau dependent de tine.

Inainte sa te apuci de treaba tine cont de urmatoarele:

•    In pat nu e loc de inhibitii;
•    Corpul lui este laboratorul tau de cercetare;
•    Comunicarea preferintelor sexuala este cap de lista;
•    Altruismul si daruirea totala sunt instrumente ajutatoare.

Si acum iata cateva idei:

Foloseste-ti limba pentru a-l tachina


Sarutul este un catalizator de stimuli erotice , in timp ce limba, in imaginatia barbatilor ocupa loc fruntas in construirea scenariilor perverse. De ce sa nu folosesti lucrurile acestea pentru a-ti fabrica semnatura? Incepe cu un sarut senzual, introdu apoi limba inauntru si afara, ca si cum ai realiza o penetrare usoara. Apoi retrage-te discret, dand impresia ca vrei sa te opresti. Trece-ti usor varful limbii peste buzele lui pana cand limba lui isi gaseste din nou locul in gura ta. In momentul acela apuc-o delicat cu buzele si incepe sa o sugi, intai usor, gentil si apoi mai repede. Barbatii asocieaza foarte mult aceste jocuri cu ideea de sex oral si deja imaginatia lor se duce in jos si tot in jos.

Joaca-te cu temperatura

Transforma o partida obisnuita de sex oral intr-una sexy si surprinzatoare. La fel ca si al tau, corpul barbatiilor are anumite parti in care schimbarea de temperatura brusca da nastere unor fiori excitanti incredibili. Profita de lucrul acesta si pune-ti semnatura cand e vorba sa-ti rasfeti iubitul. Tine langa pat un pahar cu apa rece si in timpul felatiei, profita de un moment de neatentie pentru a sorbi o gura de apa. Apoi treci din nou la treaba. Contactul penisului cu lichidul rece ii va da niste senzatii super iubitului tau pe care nu le va uita niciodata.

Opreste-l chiar inainte de intrare

In momentul in care ai ajuns la excitatie maxima si se pregateste pentru actul sexual, amana momentul penetrarii. Coboara usor in jos, apuca penisul lui si plimba-l incet in jurul clitorisului tau. Iti vei crea si tu placere, iar contactul usor si fluid al penisului cu zona ta intima il va innebuni de placere pe prietenul tau. Tine minte, varful organului masculin este cel care are cele mai multe terminatii nervoase, tocmai bune pentru explorat. Plus ca amanarea momentului penetrarii nu va face decat sa-l atate si mai mult, gandindu-se ca este atat de aproape, dar totusi inca departe.

Da unei pozitii sexuale un nou inteles

Sa variezi pe aceasta tema nu este un lucru foarte complicat. De exemplu daca iti place pozitia „tu deasupra”, insuseste-ti-o, fa-o originala si pune semnatura pe ea. Un exemplu? Pune-l pe iubitul tau sa se intinda si pune-te deasupra lui perfect intinsa. Du-i mainile pe langa cap, creandu-i astfel impresia ca tu detii controlul absolut si nu el. Atingerea totala a corpurilor voastre in combinatie cu contactul vizual permanent si miscarile manevrate numai de tine sunt ingredientele necesare pentru un „sandvis sexual” care sa-l hraneasca pe iubitul tau. Aceasta pozitie ofera o ipostaza  intima si romantica de contopire unul cu celalalt.

Da-l afara

In momentul penetrarii, cand prietenul tau este concentrat sa ajunga pe culmile placerii, retrage-te brusc. Va fi socat de gest si excitat sa vada ce a lasat in urma. Nu vrei sa stii cat de rapid il va determina aceasta imagine sa se vare la loc.

Aceste trucuri trebuie incepute treptat, nu brusc, in cazul in care ai un partener mai conservator. Tine cont de reactiile lui si nu repeta la infinit un lucru doar pentru ca stii ca ii place, in timp isi va pierde valoarea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului