Sex

#sex #relatii #ce vor barbatii # cum te porti relatie

Ce vrea sa auda un barbat gol de la o femeie in dormitor

Barbatii nu sunt foarte comunicativi in intimitate, dar asta nu inseamna ca nu simt nevoia sa auda cuvinte frumoase si incitante, care sa le reconfirme masculinitatea. Afla care sunt lucrurile pe care ar fi bine sa le transmiti partenerului tau, cand va bucurati impreuna de clipe intime in dormitor.

Starea de excitatie a unui barbat este influentata major si de stimulii mentali, mai ales cand este gol si vulnerabil. Cuvintele potrivite rostite de tine il ajuta sa capete incredere in sine si o dorinta sexuala aprinsa. Iata cateva lucruri pe care ar fi bine sa le auda de la tine cand se dezbraca de haine si de inhibitii!

"Te vreau!"

Chiar daca este evident ca il doresti, nu strica niciodata o confirmare in plus. Iubitul tau se va bucura sa afle ca esti atat de interesata de el din punct de vedere sexual, mai ales daca sufera de complexe de inferioritate. Se va simti inrezistibil si se va comporta ca atare!

"Pieptul/abdomenul tau arata grozav!"

Da, si barbatii au nevoie de complimente si de validare. Spune-i cat de mult iti place cum arata si remarca-i progresele datorate antrenamentelor la sala. Pieptul si abdomenul sunt doua regiuni corporale pe care va dori sa i le remarci, pentru a se identifica mai bine cu imaginea barbatului adevarat. Se va simti sexy si te va dori si mai mult.

"Arati perfect"

Daca nu stii exact ce complimente sa-i faci, spune-i pur si simplu ca arata perfect. Daca ii transmiti faptul ca nu-i poti gasi niciun defect fizic, il vei face sa se simta mai atragator si sa devina si mai pasional.

"Spune-mi ce iti place"

Arata-i iubitului tau ca iti pasa de felul in care se simte si ca esti dispusa sa incerci lucruri noi pentru a-l purta pe culmile extazului. Nu doar deschiderea ta de a experimenta il va incita, ci si altruismul tau in pat. Mai mult de atat, daca vei incerca sa-i pui si in practica fanteziile, l-ai castigat definitiv si irevocabil.

"Poti sa imi faci ce vrei"

Aceasta replica il va excita atat de mult, incat poti sa fii convinsa ca va incerca ceva nou si placut pentru amandoi. Dar spune-i asta doar daca ai incredere deplina in el si daca esti intr-adevar dispusa sa experimentezi.

"Ma simt atat de bine cu tine!"

Aceasta remarca va produce o explozie de respect de sine in gandurile partenerului tau. Si cu cat ii oferi mai multa siguranta, cu atat isi va da silinta sa fie demn de complimentele tale si sa iti faca fata cu succes in dormitor.

Foto: allmystery.de

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare