Sex

#limbajul trupului #comunicarea in cuplu #fantezie sexuala #sex

Analizeaza-i partenerei limbajul trupului in pat

Atunci cand comunicarea nu este intotdeauna usoara, poti evita multe dintre greselile comise adesea in dormitor, daca interpretezi corect limbajului trupului partenerei in pat.

Afla care sunt problemele care se ascund in spatele gesturilor partenerei si citeste indiciile pe care ti le ofera limbajul trupului in pat.
 

Pare plictisita


In ciuda tuturor eforturilor tale, partenera se uita fix la tavan si pare plictisita. Atunci cand partenera nu raspunde conform asteptarilor tale, nu trebuie sa fii dezamagit, dar trebuie sa analizezi cauzele care au dus la aceasta situatie. Este posibil ca ea sa isi doreasca o alta pozitie sau poate ca nu are destul spatiu pentru a se simti confortabil. Poate isi doreste sa-si indeplineasca o fantezie sexuala, dar nu sti cum sa ti-o spuna.

Urc-o pe ea peste tine si spune-i ca vrei sa o vezi cum se misca. Daca vrei sa deschizi si subiectul fanteziilor ei sexuale, nu o face pe loc, in dormitor.
 

Se misca foarte putin


Atunci cand iti pui in joc toate miscarile si esti convins ca ar trebui sa o impresionezi, nu este prea placut sa o vezi ca se misca foarte putin sau deloc. Motivele pot varia, de la faptul ca nu se simte confortabil, pana la faptul ca este convinsa ca prezenta ei este suficienta.

Incetineste ritmul, apoi incearca o abordare noua. Daca nu observi nicio imbunatatire, va trebui sa o intrebi ce se intampla. Este posibil sa nu aiba chef deloc de sex si sa fi cedat la insistentele tale.
 

Iti evita privirea


Daca iti evita privirea atunci cand sunteti in pat si nu pare interesata de stabilirea unei legaturi emotionale cu tine, ai o problema. In cazul in care nu pare interesata nici de saruturi , ai la dispozitie cateva explicatii.

Respiratia neplacuta, fie a ta, fie a ei, ar putea fi cauza refuzului de a te saruta. Iti poate evita privirea si pentru ca se simte timida sau nu este foarte experimentata in pat. Daca viitoare cand sunteti in pat impreuna si te-ai asigurat ca respiratia ta si barba nu pot pune probleme, sarut-o romantic si vezi ce reactie are. Daca pare ca vrea sa evite situatia, va trebui sa porti o discutie cu ea.
 

Isi ascunde corpul de privirea ta


Atunci cand partenera insista sa stinga lumina si nu vrea sa o vezi goala, interpretarea evidenta este ca nu se simte bine in pielea ei. Nu-i place ideea ca i-ai putea analiza toate defectele in pat.

Incearca sa fii mai afectuos si, daca nu observi nicio reactie, va trebui sa-i spui ca este frumoasa si ca ii apreciezi corpul. Cateva complimente sincere o pot ajuta sa fie mai deschisa cu tine, iar pasiunea din dormitor se va inteti.
 

Se poarta ca... un barbat


Poate parea un stereotip sa spui ca se comporta in pat ca un barbat, dar recunosti elementele. Daca nu este interesata de preludiu si imediat dupa orgasmul ei nu mai este interesata de tine, limbajul trupului ii dezvaluie un detaliu important: nu vrea sa se implice.

Este posibil ca sexul cat mai simplu ca fie o preferinta personala sau pur si simplu considera ca orgasmul ei este mai important decat al tau. Seduce-o daca vrei preludiu si, dupa orgasm , cere-i si ei sa-ti ofere aceeasi satisfactie.


Sursa foto: saznaj.ba

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii