Relatii

#cadouri #paste #solutii

3 solutii de ultim moment pentru cadourile de Paste

Stilul incarcat de viata pe care il ai te determina deseori sa uiti complet de data din calendar! Parca ieri era Revelionul, dar acum vine Pastele si trebuie sa te pregatesti pe indelete pentru aceasta sarbatoare, pentru aceasta minivacanta.

Atmosfera festiva trebuie sa fie incununata cu multe cadouri, pe care sa le oferi si pe care sa le primesti. Dar ce se intampla daca abia acum realizezi ca mai sunt doar cateva zile pana la Paste si tu nu ai cumparat cadouri?

Nu te ingrijora!

Intotdeauna se vor gasi trei solutii, chit ca de ultim moment, pentru cadourile de Paste. Trei idei bune sunt suficiente pentru a te pregati cu daruri pentru toata lumea: pentru copii, niste jucarii, pentru mama si rude de gen feminin, flori aranjate exceptional, iar pentru barbati - haine.

Intr-adevar, barbatii primesc mai mereu haine in dar, pe care le accepta cu inima indoita, insa daca hainele sunt utile si potrivite stilului lor vestimentar, le vor purta cu placere si chiar vor aprecia gestul!

Sa detaliem putin:

Florile pot fi comandate online, in aranjamente care poarta nume precum “Impliniri”, “Primavara insorita”, “Soare cu flori” si asa mai departe. Este atat de usor sa alegi intre crini, lalele, gerbera... sau poate fi o alegere grea. Este important sa afli mai intai florile preferate de viitoarea destinatara a cadoului pe care il pregatesti.

Jucariile primite de copii de la Iepuras sunt de cele mai multe ori masinute sau papusi. Asadar, jucariile raman aceleasi intotdeauna, ceea ce difera este doar modelul si gradul de complexitate. Copiii se bucura cu intensitate pentru fiecare cadou primit, mai ales daca este primit de Paste, atunci cand ei sunt in vacanta si spiritul este deja mai voios.

Cadouri textile care ii incanta pe barbati

Barbatii simt datoria sa ofere cadouri, dar atunci cand le primesc, simt doar datorie in a le accepta, sau chiar se bucura de faptul ca persoanele dragi s-au gandit sa-i bucure? Fumatorii se bucura de brichete de firma sau care arata intr-un mod deosebit, nefumatorii se bucura de parfumuri, insa cu totii se bucura de o haina de care chiar au nevoie, chiar daca in popor se spune ca barbatii s-au plictisit sa primeasca haine in dar.

Si daca bugetul este insuficient pentru achizitionarea unor articole vestimentare barbatesti noi si de o calitate inalta, cel putin este suficient pentru achizitionarea acestor articole vestimentare la un pret redus, de la outlet.

Alte categorii de cadouri par mai degraba riscante, sunt prea particulare - pana la urma, cumperi cadouri pe care sa le daruiesti cu ocazia Sfintelor Pasti, nu este vorba de nicio zi de nastere si de nicio zi onomastica. Acum ai trei idei de la care sa pornesti in alegerea cadourilor care ii va bucura nespus pe toti cei dragi tie! Un Paste fericit!

Sursa foto: pinterest.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii