Prieteni

#cadouri bunici #bunici #cadouri

Ce cadouri poti sa le oferi bunicilor tai

Dupa atata munca si truda, dupa atatia ani care au trecut peste ei, bunicii sunt oamenii care raman puternici in fata problemelor, care raman neconditionat alaturi de copii si nepoti. Cel mai mare cadou primit vreodata de un bunic, probabil, a fost momentul cand au devenit bunici, momentul cand au primit vestea ca un nepot le va umple casa de bucurie si energie.

Cu toate acestea, nimic nu te-ar face pe tine, ca nepot sau copil al lor, mai bucuros atunci cand vezi fericirea de pe chip la primirea unui cadou. Cand alegi un cadou pentru bunicii tai, este bine sa tii cont de pasiunile si de preferintele pe care le au acestia, dar si de utilitatea acestor cadouri. De regula, este bine, ca odata cu un cadou, sa le daruiesti si momente magice. Descopera magia unor cadouri inspirate si utile.

Daruieste-le magia momentelor alaturi de nepoti

Pentru ca timpul liber le permite si pentru ca vremea este din ce in ce mai frumoasa, recomandarea noastra este sa iti duci bunicii la cat mai multe plimbari in parc sau intr-o vacanta in cele mai frumoase orase din Europa sau Romania. Poti alege o mini vacanta din ofertele puse la dispozitie de Eurolines, o firma de transport international persoane. In felul acesta, te poti bucura de un timp pretios alaturi de ei si de un oras magic.

O plimbare in parc poate fi un cadou neinsemnat pentru unele persoane, dar cu siguranta pentru bunicii tai va conta foarte mult faptul ca ti-ai facut timp sa le ascuti povestile tineretii lor. Dar cum batranetea nu e ca tineretea, iar timpul si-a spus cuvantul peste starea de sanatate, este foarte important sa alegi cu grija un cadou. O vacanta intr-un oras prea indepartat ar putea sa nu fie prea sanatoasa pentru ei, iar plimbarile prin parc, daca sunt prea lungi, ar putea sa ii oboseasca foarte mult.

Spre exemplu, daca bunicii tai sufera de hipertensiune, trebuie sa ai grija sa nu depuna prea mult efort in aceste plimbari. Este foarte probabil ca plimbarile in parc sau drumurile cu masina sa ii oboseasca si sa le cauzeze o crestere a tensiunii. Cel mai bine este sa moderati plimbarile cu stationari. De asemenea, este recomandat sa monitorizati tensiunea, ori de cate ori credeti ca plimbarea le-a afectat starea de sanatate sau cand apar simptome hipertensiune. La Sendo gasesti aparate de masurare a tensiunii, potrivite pentru vacante si plimbari in parc. Le poti oferi cadou chiar un aparat de tensiune, pe langa plimbarea sau vacanta impreuna.

Ofera-le momente pline de relaxare si odihna

Dupa atatia ani de truda, de nopti nedormite, de zile pline de griji si probleme, de sacrificii facute pentru copiii si nepotii lor, este momentul ca tu sa le aduci un moment de odihna si repaus. Un cadou care sa le completeze batranetea intr-un stil aparte.

Recomandarea noastra este sa le infrumusetezi casa batraneasca cu noi piese de mobilier. Da, intr-adevar, mobila veche are farmecul ei si trezeste nostalgii in fiecare persoana. Cu toate acestea, poti sa optezi pentru un mix de mobila veche si noua, care sa armonizeaza timpul trecut incarcat de povesti si istorie cu timpul prezent suflat de aerul modern.

In plus, mobila noua ar putea fi foarte practica, mai ales daca lucrurile adunate de-a lungul timpului stau inghesuite.

Pe Kalenda gasesti o gama variata de mobilier pentru gusturile si categoriile de varsta. De la mobilier pentru bunici pana la mobilier pentru copii. Cu ocazia aceasta, nu ar fi rau sa cumperi si un birou pentru copii si sa il amplasezi in casa bunicilor. Temele la bunici se fac mai cu spor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii