Nunta

# accesorizare rochie de mireasa #rochie de mireasa #nunta

Cum accesorizezi o rochie de mireasa

 

Suntem de acord cu totii ca partea grea s-a incheiat. Ti-ai gasit rochia de mireasa la care ai visat. Felicitari! Acum, ceea ce urmeaza este partea distractiva: accesorizarea! Accesoriile pot crea sau rupe o tinuta si, din acest motiv, am adunat o lista de accesorii potrivite care vor adauga o nota personala tinutei tale.

Decoreaza-ti decolteul

Adauga cateva accesorii pentru ca decolteul tau sa straluceasca. Daca rochia ta are un decolteu fara bretele, asociaza-l cu un colier minunat. Sau lasa decolteul gol si opteaza pentru cercei stralucitori. Sigur ai o culoare de accent ca parte a schemei de culori a nuntii. Acum ar fi un moment minunat sa adaugi acest lucru la accesoriul tau. Un colier  sau niste cercei in acea culoare ar permite sa straluceasca puternic. O tendinta de moda care a devenit foarte populara recent sunt choker-urile. Choker-urile de cristal sunt perfecte pentru rochiile de mireasa cu decolteu. Este un accesoriu de declaratie fara a-ti aglomera decolteul.

Mai putin este mai mult

Cu totii am mai auzit-o de la stilisti. „Scoateti ultimul accesoriu pe care l-ai pus.” Acest lucru este valabil si pentru accesorizarea rochiei de mireasa. Nu ai nevoie de tot.

Oricat de mult vrei sa porti totul stralucitor pentru ziua ta cea mare, nu este necesar. Inainte de a pleca la cumparaturi de accesorii, stai in spate si uita-te cu adevarat la rochia ta. Imagineaza-ti ce fel de accesorii ar putea avea nevoie pentru a finaliza, dar nu coplesi aspectul. Rochia ta este impodobita cu dantela atemporala si oricat de mult iubesti simplitatea, vrei si tu ceva stralucitor. Adaugati o centura cu margele cu o pereche de cercei asortati. Apoi indeparteaza-te de accesorii. Nu vrei sa-ti coplesesti frumoasa rochie. Daca rochia ta are un decolteu ridicat ar fi mai bine sa ocolesti colierul, deoarece acest lucru va aglomera zona; in schimb, gaseste o bratara indrazneata. Aminteste-ti, accesoriile ar trebui sa-ti imbunatateasca rochia, nu sa o copleseasca.

Potrivirea metalelor

Aur. Argint. Aur roz, alb. Optiuni de culoare metalica. Stim ca exista diferite nuante ale acestor culori, dar majoritatea accesoriilor tale se vor incadra intr-una dintre aceste categorii de culori. Deci, ce metale de culoare se potriveste cu rochia ta? Iata cateva sugestii. Pentru rochii de mireasa albe, perechea de platina, argint si perle este grozava. Luminozitatea acestor culori va spori culoarea rochiei tale, evidentiind puritatea albului. Pentru rochiile de mireasa fildes, accesoriile aurii iti vor completa rochia. Aurul scoate in evidenta nuantele de fildes si crem de pe tesatura. Cand ai dubii, mergi cu nuanta rochiei. Alege un colier, o bratara sau cercei cu aceeasi baza metalica - fie ca este vorba de argint, aur galben,alb sau roz. Pentru o diversitate mai larga de optiuni cat si pentru costuri mai reduse poti alege cercei aur amanet. Oricat ai crede ca bratara aurie usoara ar merge cu rochia ta alba cu infrumusetare argintie, probabil ca nu este asa. Daca nu are valoare sentimentala pentru tine, opteaza pentru o bratara din familia argint sau platina.

Cu voal sa u fara voal

Voalurile sunt un accesoriu la rochia de mireasa, nu fac parte din rochia ta. Designul si lungimea voalului depind de rochia de mireasa. Daca rochia ta are aplicatii elegante din dantela imprastiate pe toata rochia, pana la trena, un voal simplu cu un singur strat iti va permite sa arati detaliile rochiei de mireasa. Voalurile mai scurte vor incadra corpul miresei subtiri. Indiferent de lungimea voalului si de designul la care te hotarasti, acesta ar trebui sa completeze rochia de mireasa ca un alt accesoriu.

Poti opta si pentru a te departa de traditie si sa renunti la voal pentru o coroana florala. Perfecte pentru nunti de primavara si vara, coroanele florale aduc un sentiment de stil lipsit de griji pentru ziua ta cea mare. Foloseste aceleasi flori si verdeata din buchetul tau pentru a-ti face coroana florala si pentru a fi in ton cu tema nuntii tale. Accesorizeaza-ti parul cu agrafe. Acele de par din cristal pot adauga o stralucire subtila unei rochii simple de mireasa. Fie ca te decizi asupra unui voal, coroana florala, agrafe de par sau orice altceva, lasa personalitatea sa straluceasca cu alegerea accesoriului potrivit.

Acoperiri

Pentru acele mirese care iubesc vremea mai rece, nuntile de iarna sunt magice. Garniturile pentru mireasa sunt accesorii perfecte pentru acele luni mai reci. Capele din blana artificiala sunt accesoriile de purtat pentru o nunta de iarna. Acestea iti permit sa ramai calda fara a te indeparta de eleganta si rafinamentul rochiei de mireasa.

Pantofi

Ziua ta cea mare va veni si va pleca intr-o clipita. Vrei sa te bucuri de fiecare secunda din ea cat poti. Ultimul lucru care vrei sa te deranjeze este faptul ca pantofii iti omoara picioarele. Alege pantofii cat mai confortabili, astfel incat sa te poti bucura de ziua ta la maximum. Daca ti-ai imaginat rochia cu tocuri, fa-le pantofilor tocuri confortabile. Alegeti o pereche care are curele pentru glezna si degetele de la picioare pentru mai multa siguranta. Retine si inaltimea atunci cand alegi o pereche de pantofi. Opteaza pentru un toc mai mic in loc de stiletto inalt. Picioarele tale iti vor multumi mai tarziu. In plus, rochia ta iti va acoperi cel mai probabil pantofii. Pentru mai mult confort, adauga talpi interioare cu gel. Nu numai ca iti vor amortiza picioarele, dar iti vor completa si mai mult pantofii, daca se intampla ca pantofii tai sunt sa nu fie foarte stabili. Un alt sfat extraordinar pe care il poti pune il practica este sa alegi o pereche de pantofi pe care probabil ii veti purta din nou. In loc sa alegi o pereche de pantofi de un alb pur poti opta pentru o pereche de pantofi argintie. In acest fel ii vei putea purta cu rochii diferite la diverse ocazii.

Cel mai important accesoriu pe care il poti purta in ziua nuntii este zambetul tau stralucitor! Niciun accesoriu fizic nu iti va face zambetul superb in timp ce te afli in rochia de mireasa de vis. Asigura-te ca oricare dintre accesoriile pe care le vei alege iti vor arata adevarata personalitate. Fii tu insati si ziua nuntii tale va fi magica!

Acum, ca ai toate informatiile pe care trebuie sa le stii despre accesorizarea rochiei tale de mireasa, urmeaza partea distractiva! Cumparaturi pentru accesoriile tale!

Sursa foto: https://www.pexels.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare