Nunta

# invitatii ieftine #invitatii de nunta #nunta

Cauti invitatii de nunta ieftine, dar care sa arate spectaculos? Iata recomandarile noastre!

Te pregatesti pentru unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata ta, respectiv propria nunta? In cazul acesta, iti dorim de pe acum "Casa de Piatra", multa fericire si speram sa te bucuri la maximum de noua ta viata si de noua familie. Este un moment emotionant, asa ca este bine sa te pregatesti din timp pentru el si sa organizezi o petrecere asa cum ti-ai dorit intotdeauna. Nu trebuie sa te gandesti ca trebuie sa iasa totul perfect si nici sa te enervezi daca un anumit aspect nu a fost 100% pe placul tau. Cel mai important este sa ai alaturi familia si prietenii si sa va bucurati impreuna de noua viata pe care o veti incepe oficial, in ziua nuntii.

Si pentru ca iti doresti sa ai alaturi in ziua cea mare prietenii si familia, este bine sa ii anunti din timp de fericitul eveniment, pentru ca toti sa poata ajunge. Mai mult ca sigur nu toti cunoscutii tai locuiesc in acelasi oras sau poate unii nici macar nu locuiesc in tara. Asa ca este cel mai bine sa ii anunti cu minim trei luni inainte. Astfel, vor avea ocazia sa isi faca planuri si sa fie alaturi de tine in ziua cea mare.

Legat de invitarea persoanelor dragi tie, nu trebuie sa uiti de un aspect important: invitatiile de nunta. Desi in ziua de astazi sunt mai mult simbolice, pentru ca oricum anunti invitatii fie personal, fie prin intermediul telefonului, invitatiile de nunta si-au pastrat farmecul si continua sa reprezinte o traditie frumoasa.

Stim cu totii ca organizarea unei nunti nu este tocmai ieftina, mai ales daca inviti multe persoane si daca iti doresti o petrecere deosebita, intr-un local exclusivist. Asa ca incerci sa gasesti cele mai bune variante astfel incat sa beneficiezi de servicii calitative la cele mai avantajoase preturi. Pentru a-ti veni in ajutor, iti putem recomanda cateva invitatii nunta de la Crisia Shop, care costa maxim 1 leu. Da, ai citit bine! Nu te descuraja, pentru ca ieftin nu inseamna necalitativ. Suntem siguri ca o sa iti placa invitatiile!

Primul model recomandat este invitatia 2664. Aceasta se remarca prin stilul vintage si prin desenul deosebit, ce ii confera invitatiei un aspect de poveste. Ce este interesant la aceasta este faptul ca se pliaza in trei si astfel de transforma intr-un plic ce se poate sigila. Iar pretul ei este de doar 0,7 lei.

Pentru o nunta organizata la final de primavara, iti recomandam invitatia 30223. Aceasta are culoarea liliacului si a orhideelor, iar dupa cum poti vedea, este decorata cu un element in relief in forma de orhidee. Invitatia se impatureste, iar pe fata este decupat un chenar prin care se pot vedea numele mirilor. Aceasta invitatie costa 1 leu.

Ultima invitatie din aceasta lista de recomandari este 60245. Aceasta se comercializeaza impreuna cu o cutiuta deosebita si costa doar 1 lei. Suntem siguri ca o sa apreciezi design-ul elegant al invitatiei.

In incheiere, am vrea sa stim care dintre aceste invitatii este preferata ta si daca ai alege-o pentru propria nunta!

Sursa foto: flickr.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii