Dragoste

#valentine's day #ziua indragostitilor #jocuri pentru cuplu #sex #preludiu #dans #sarut #pereche #partener #adevar #afrodiziac #provocare #fructe exotice #ciocolata #masaj

Jocuri pentru indragostiti

Amuzante sau incitante, jocurile iti pot scoate viata de cuplu din rutina. Profita de Ziua Indragostitilor si da startul unui maraton de surprize. Ofera-i partenerului tau drept cadou momente de intimitate petrecute in doi. Experimenteaza cat de amuzant poate fi sa dansati pe o coala de hartie sau cat de mult se aprind lucrurile atunci cand puneti in practica cele mai ascunse dorinte ale voastre.



Un joc in pasi de dans

Pentru acest joc va trebui sa iti iei partenerul la dans. Elementul-surpriza? Veti fi nevoiti sa dansati pe o coala de hartie. Jocul se desfasoara astfel: va asezati pe coala de hartie si incepeti sa va miscati in ritmul melodiilor alese. La fiecare doua minute, sunteti nevoiti sa pliati in jumatate hartia.

Pe masura ce spatiul se micsoreaza, va trebui sa va mentineti echilibrul, astfel incat niciunul dintre voi doi sa nu alunece in afara hartiei. Daca decideti sa jucati cu mai multe cupluri, fiecare pereche este eliminata atunci cand aluneca in afara spatiului de dans.

Afla cat de bine iti cunosti partenerul


Probabil ca ai mai auzit de jocul care urmeaza. Va fi mai distractiv daca vi se alatura un alt cuplu. Ce aveti de facut? Simplu. O lista cu intrebari personale la care partenerul tau va trebui sa le gaseasca raspunsul corect. La randul tau, vei primi un set de intrebari de la iubitul/iubita ta.

Cuplul care acumuleaza cele mai multe raspunsuri corecte, castiga. Prin acest joc puteti observa cat de bine va cunoasteti si aveti ocazia sa aflati lucruri pe care poate nu le stiati. Conditia jocului este sa raspundeti cat se poate de sincer.

Competitia saruturilor

Un alt joc-competitie intre cupluri este cel a saruturilor. Partenera trebuie sa isi aplice ruj pe buze si sa isi sarute iubitul atata timp cat ii poate lasa acestuia urme de ruj. Cuplul care aduna cele mai multe sarutari castiga.

Gaseste-ti perechea

Daca te-ai gandit sa iti inviti prietenii la tine de Valentine’s Day, urmatorul joc va poate fi de folos. Toti partenerii sau partenerele trebuie sa fie legati la ochi, pentru ca mai apoi sa fie nevoiti sa isi identifice perechea.

Amuza-te cu imagini si cuvinte


Un joc destul de popular in randul americanilor este Pictionary. Este amuzant si usor de jucat. Acesta se poate juca in doi, dar este mult mai amuzant daca participa mai multe persoane.

Se alcatuiesc doua echipe. Din fiecare echipa se desemneaza un menbru reprezentant care trebuie sa ii deseneze echipei sale semnificatia unui cuvant, al unei fraze celebre, numele unui film sau al unei melodii etc. Acest cuvant este ales de echipa adversa.

Se fixeaza si un timp limita, de exemplu 30 de secunde. Castiga echipa care aduna cele mai multe puncte. Special de Ziua Indragostitilor, puteti personaliza alegerile cu termeni inspirati din tema iubirii (de exemplu, titluri ale unor filme de dragoste).

Adevar sau provocare?

Daca obisnuiai sa joci “ Adevar sau provocare ” la petrecerile organizate in adolescenta, Ziua Indragostitilor poate fi un bun prilej pentru a relua acest vechi obicei. Gandeste-te ca de data aceasta nu mai esti atat de timid pentru a raspunde eventualelor provocari. Un joc amuzant si incitant, care se poate juca foarte bine si in doi.

Tot ce trebuie sa faci este sa invarti o sticla, asezata in mijlocul tuturor celor care participa. Persoana in dreptul caruia se opreste sticla trebuie sa accepte sa raspunda la o intrebare sau o provocare venita din partea ta.

Indeplineste-i trei dorinte

Acest joc se joaca doar in doi. “Trei dorinte” este un joc care poate dura toata seara. Regulile sunt simple: fiecare are dreptul de a-i fi implinite trei dorinte. Dorintele pot fi romantice sau salbatice, dar, fiind Ziua Indragostitilor, nu iti limita imaginatia.

Poti incepe cu un masaj relaxant, o cina romantica pana la indeplinirea unor fantezii sexuale. Ai grija insa! Nu ii cere partenerului tau lucruri despre care stii ca nu i-ar face placere. De acest joc trebuie sa va bucurati impreuna.

Joaca-te cu senzatiile

Iata un joc al senzatiilor! Pentru a juca acest joc, trebuie sa faci rost de “materialele” necesare din timp. Ai nevoie de cat mai multe mancaruri cu gusturi inedite sau, pentru a incinge atmosfera, ingrediente afrodiziace.

Regulile acestuia sunt urmatoarele: leaga-ti partenerul la ochi si ofera-i sa guste, pe rand, ceea ce ai pregatit: capsuni cu frisca, fructe exotice , ciocolata, inghetata etc. Daca partenerul tau reuseste sa ghiceasca ce anume a gustat, trebuie sa ii indeplinesti o dorinta. Daca nu, el va fi cel “pedepsit”.

Arunca zarurile!

Pentru acest joc ai nevoie sa pregatesti in prealabil niste materiale, dar sigur va merita efortul. Confectioneaza doua zaruri din carton sau achizitioneaza unele de dimensiune mai mare. Pe fetele unuia dintre zaruri lipeste denumiri ale partilor corpului: buze, gat, degete etc. Pe celalalt zar, ataseaza in acelasi mod actiuni intime: masaj, sarut etc. Trebuie doar sa aruncati zarurile si sa respectati combinatiile indeplinind actiunile sugerate. De exemplu, daca ti-a picat “masaj” si “gat”, atunci inseamna ca ca trebuie sa ii masezi gatul partenerului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii