Dragoste

#afrodiziace #afrodiziace naturale

Cele mai puternice afrodiziace naturale despre care nu stiai

Atunci cand vine vorba de picanteriile din dormitor, femeile si barbatii, deopotriva, ar face tot ce le sta in putinta sa isi condimenteze viata sexuala. insa atunci cand intr-o relatie de cuplu unul dintre parteneri se plange prea des de dureri de cap, de oboseala sau de lipsa chefului, e posibil ca starea de spirit generala a celor doi sa se subrezeasca. Asa apar certuri si frustrari, care nu ar trebui sa-si aiba locul intr-o relatie. Dar ce se intampla daca cel sau cea care si-a pierdut cheful de sex are realmente o problema care se traduce printr-o stare de nervozitate si scaderea libidoului? inseamna ca e momentul sa apelati la un ajutor din partea produselor cu efect afrodiziac, care sa puna putina sare si piper in momentele intime. Care sunt cele mai puternice afrodiziace naturale despre care nu stiai, iti spunem tot noi.

Bananele

Le-ai vazut atat de des in galantarele pietelor si supermarketurilor, dar nu te-ai gandit ca te-ar putea ajuta sa ai o viata sexuala mai activa, asa este? Ei bine, acesta nu este un mit, pentru ca potasiul, care se gaseste din abundenta in interiorul unei banane, si vitamina B sunt esentiale in producerea hormonilor sexuali. E recomandat sa o consumi in stare naturala, eventual cu putina frisca sau cu alte fructe, intr-o salata racoritoare.

Cafeina

Continuta nu doar de cafea, ci si de ceai, dar devenind foarte cunoscuta in urma celui mai comun ritual de dimineata, cafeina nu iti va ajuta doar creierul sa explodeze de energie, ci si organele sexuale. Principiul este simplu, daca bei doua-trei cafele pe zi, sangele tau va circula cu o viteza mai mare prin corp, ceea ce va duce la o vascularizare intensa a extremitatilor, deci si a penisului si vaginului. Problemele de erectie vor fi doar o poveste urata, cu care nu te vei intersecta prea curand, daca bei constant cafea sau ceai negru.

Ardeii iuti

Aceste legume de care din ce in ce mai multa lume a devenit pasionata sunt un adevarat elixir al pasiunii din dormitor, multumita capsaicinei, care nu stimuleaza doar buzele si limba, si ajuta si la eliberarea endorfinelor. Cine stie, poate cei care mananca picant au un secret pe care tocmai l-am deconspirat?

Produsele ce contin branca ursului

Daca nu ai auzit inca de branca ursului, iti spunem noi ca este o planta recomandata in normalizarea activitatii secretorii a glandelor sexuale atat la barbati, cat si la femei, si imbunatatirea vitalitatii organismului. Mai este cunoscuta si sub termenul de Ginsengul romanesc, pentru ca, pe langa aceste calitati, branca ursului promite sa iti echilibreze problemele hormonale.

Pepene rosu

Desi sezonul lui este abia la inceput, e bine sa introduci in alimentatia ta pepenele rosu, care, multumita citrulinei, se pare ca are aceleasi efecte precum Viagra. Unde mai pui ca te va ajuta sa iti cureti tot corpul de toxine si te va ajuta sa scapi in greutate, ca sa te simti mai atractiv si sa iti creasca, astfel, apetitul sexual.

Tu ce produse naturale ai incercat, pentru a-ti imbunatati viata intima?

Surse foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii