Dragoste

#servicii de livrare flori # livrare flori

7 motive pentru care sa apelezi la servicii de livrare flori pentru persoanele dragi

Florile sunt o modalitate excelenta pentru a face oamenii fericiti si a le lumina ziua. Prin intermediul florilor poti foarte simplu si eficient sa iti exprimi aprecierea, dragostea si recunostinta fata de cineva. Desi astazi ai la dispozitie foarte multe variante de cadouri, florile raman cele mai clasice si la indemana daruri naturale si nu exista om care sa nu le aprecieze valoarea si frumusetea.

Oferirea sau livrarea de flori se potriveste in aproape orice situatie, fiind un cadou prin care nu ai cum sa dai gres daca nu stii ce altceva sa oferi sau daca ai ramas fara timp suficient pentru a cauta alte cadouri. Florile semnifica din cele mai vechi timpuri sentimentele noastre de apreciere si dragoste si probabil vor ramane la fel pentru multa vreme.

Poate nu ai timp sa umbli in florarii in cautarea buchetului perfect sau poate persoana draga sta oricum la o distanta prea mare pentru a putea inmana personal florile. Astfel poti apela la servicii de livrare flori de la Maison d'Or si sa lasi totul in seama specialistilor.

Pentru a te convinge si mai tare ca florile sunt un cadou reusit, afla care sunt principalele plusuri ale unui astfel de cadou.

1. Sunt foarte apreciate de oricine le primeste si ofera, indiferent de eveniment sau ocazie;

2. Gasesti aproape oriunde o varietate foarte mare de flori, dar si modalitati de prezentare si livrare ale acestora;

3. Sunt evident un cadou biodegradabil;

4. Au un aspect minunat si un miros pe masura care va starni mereu zambete;

5. Sunt o foarte buna alegere atunci cand persoana caruia le inmanezi are deja "de toate" si nu ai stii ce altceva sa ii oferi;

6. Sunt cel mai romantic cadou pe care il poti oferi cuiva si se potriveste atat pentru o prima intalnire cat si dupa 30 de ani de casnicie;

7. Sunt o surpriza foarte placuta, mai ales cand le livrezi persoanei dragi fara a-ti dezvalui surpriza.

Florile sunt rezultatul unei traditii care rezista de secole

Fie ca vorbim de Ziua Indragostitilor, o zi de nastere sau aniversarea unei date importante, florile sunt ideale si de cele mai multe ori chiar asteptate. Acestea pot spune foarte multe despre tine, ajutand la promovarea unei imagini de om empatic, iubitor, recunoscator si atent.

Frumusetea florilor acasa sau la birou aduce pace sufleteasca si confort. Este dovedit stiintific ca florile pot creste moralul si sa transforme la 180 de grade ziua celui ce le primeste. Pe langa asta, prezenta florilor reduce stresul si face persoana care la primeste sa straluceasca pentru tot restul zilei.

Cauti servicii rapide de livrare flori?

Serviciile de livrare flori sunt ideale atunci cand duci lipsa de timp, dar si cand vrei sa faci cuiva o surpriza placuta. Poti alege dintre buchetele obisnuite, aranjamentele speciale, cutiile cu flori sau chiar trandafirii criogenati, cadoul ideal in functie de preferintele tale si in functie de dorinta ta de a impresiona persoana draga.

Cutiile cu flori sunt din ce in ce mai cunoscute datorita aspectului modern si usurintei cu care le poti transporta si amplasa oriunde. Trandafirii criogenati, in schimb, sunt buni daca vrei sa iti exprimi recunostinta vesnica printr-o metafora cat se poate de draguta. Indiferent de florile alese, daca le oferi din suflet, este imposibil sa nu sensibilizezi orice persoana din lume.

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii