Dragoste

#dragoste #barbati tineri #femei in varsta

5 motive pentru care barbatii tineri se indragostesc de femei mai in varsta

Mintea unui barbat este proiectata in asa fel incat sa raspunda stimulilor exteriori, sa accepte provocarile si sa iasa din tipare, iar relatia sentimentala cu o femeie mai in varsta este edificatoare in acest sens. La inceput, multa lume a crezut ca o astfel de relatie este demna doar de lumea showbizului, cu vedete de prim rang precum Madonna, Demi Moore, Shakira sau Jennifer Lopez care au promovat-o, insa autoarele cartii "Older Women, Younger Men: New Options for Love and Romance", Felicia Brings si Susan Winter, considera ca trendul a devenit o obisnuinta si in randul oamenilor simpli.

Cum a ajuns o relatie a unui barbat tanar cu o femeie mai in varsta sa fie privita ca un lucru normal? Foarte simplu, datorita schimbarilor de mentalitate. Iata 5 motive pentru care barbatii tineri prefera sa aiba o relatie cu o femeie mai in varsta.


1. Sunt stapane pe sentimentele lor si sunt rationale

Femeile mature sunt stapane pe sentimentele lor si sunt rationale in ceea ce priveste o relatie. Ele nu privesc o eventuala despartire de un barbat mai tanar ca pe un capat de lume si, in general, nu au manifestari de temperament atunci cand nu sunt sunate de iubiti.


2. Au mai multa experienta sexuala

Este suficient sa-ti amintesti de personajul Samantha Jones din serialul "Sex and The City" pentru a-ti da seama de ce barbatii tineri adora sa aiba relatii cu femei mai in varsta. Experienta sexuala este atuul lor incontestabil si ce tanar ar vrea sa-si refuze un asemenea rasfat?


3. Nu sunt obsedate de felul in care arata

Femeile mai in varsta nu mai sunt obsedate de felul in care arata. Pentru ele, conteaza mai mult sa poarte o haina de calitate, decat sa fie trase prin inel, iar acest lucru ii atrage pe barbati ca un magnet, deoarece nu mai sunt nevoiti sa auda lamentari zilnice de tipul "sunt grasa" sau "nu-mi vin blugii".


4. Sunt independente financiar

Cele mai multe femei mature au o cariera frumoasa si sunt independente din punct de vedere financiar. Tocmai aceasta stabilitate financiara le ofera mai multa incredere in ele si le face sa fie mai atragatoare in ochii tinerilor.


5. Stiu sa-si aprecieze iubitii

Experienta de viata le invata pe femeile mai in varsta sa-si aprecieze iubitii, in loc sa-i critice. Iar barbatii tineri observa imediat acest comportament si se indragostesc iremediabil de el.

Sursa foto: youqueen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii