Dragoste

# Michelle Obama casnicie de succes #michelle obama

Sfaturi de la Michelle Obama pentru o casnicie de succes

Ai admirat-o intotdeauna pe Michelle Obama pentru modul in care a stiut sa-i fie aproape fostului presedinte american, Barack Obama, timp de 25 de ani? Iata care sunt secretele secretele unei casnicii fericite, dezvaluite chiar de fosta Prima Doamna, confirma thinkinghumanity.com.

1. Nu exista nimic care sa ameninte siguranta unei sotii decat gandul ca exista o alta femeie care concureaza pentru atentia si afectiunea sotului ei. Nimic nu este mai dureros. Nimic nu este mai lipsit de respect. Nimic nu e mai jignitor. Nimic nu este mai ostentativ si degradant.

Reusita unei casnicii nu vine de la sine. Este un produs al muncii depuse de ambii parteneri.

2. Casatoria infloreste atunci cand partenerii lucreaza impreuna ca o echipa; este mai important sa se simta invingatori atunci cand sunt impreuna decat sa tina scorul. Reusita unei casnicii nu vine de la sine. Este un produs al muncii depuse de ambii parteneri.

3. Copiii sunt mereu cu ochii pe tine, in acest mod formandu-si opiniile asupra a ceea ce inseamna dragostea, angajamentul si casnicia. Da-le speranta. Fa-i sa priveasca cu incredere spre institutia familiei.

4. Barbati, motivul pentru care alte femei sunt atractive este acela ca cineva are grija de ele. Iarba este intotdeauna verde daca este udata. In loc sa te uiti la iarba verde aflata de cealalta parte a gardului, ai grija de a ta si ofera-i ce are nevoie constant. Orice barbat poate admira o femeie frumoasa, dar este nevoie de un adevarat gentleman sa-si faca femeia de langa el sa se simta admirata si frumoasa.

5. O casnicie de succes nu are nevoie de o casa mare, un sot perfect, un milion de dolari sau o masina scumpa. Poti avea toate acestea si sa fii nefericit. O familie de succes se baseaza pe onestitate, sprijin si iubire dezinteresata mai presus de toate.

6. Persoanele din jurul tau iti influenteaza relatia. Prietenii iti pot construi sau darama casnicia; alege-i cu intelepciune.

7. Un sot nu poate mentine o casnicie reusita de unul singur atunci cand celalalt face opusul. Casnicia functioneaza atunci cand ambii parteneri lucreaza impreuna.

8. Nu-ti trata sotul ca si cum ti s-ar cuveni. Nu profita de blandetea si bunatatea lui. Nu confunda loialitatea sotului cu disperarea. Nu profita si nu abuza de increderea lui. Vei putea sfarsi prin a regreta pierderea persoanei care a insemnat totul pentru tine.

Sursa foto: Hepta.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii