Dragoste

# povesti de succes #relatii serioase #dating #casatorie #sentimente.ro #dragoste #sentimente

Iubirea poate aparea la orice varsta! 6 povesti care te vor emotiona pana la lacrimi

Una din cele mai frumoase urari pe care o poti face si pe care o poti primi este "Sa iubesti si sa fii iubit"! Iar cel mai frumos lucru care ti se poate intampla este ca aceasta urare sa se implineasca.

Cu totii ne dorim sa avem relatii implinite, bazate pe iubire si respect, relatii in care sa ne simtim ascultati, incurajati si apreciati. Si ce poate fi mai frumos decat sa gasesti persoana potrivita si sa incepi o astfel de relatie?!

Din pacate, esecurile sentimentale si teama de a nu suferi din nou, ii determina pe multi sa se retraga intr-o carapace, refuzand sa mai incerce. Exista, insa, marturiile unor oameni care au reusit sa isi gaseasca perechea, poate acolo unde nici nu se asteptau, pe un site de matrimoniale si sa aiba in prezent o viata fericita si implinita.

Daca nu ne crezi pe cuvant, iti prezentam sase povesti de dragoste, emotionante, ale unor persoane care si-au gasit dragostea pe sentimente.ro si au decis sa ne impartaseasca si noua o mica parte din fericirea lor.

1. Lucia: "La inceput eram prieteni. Dupa 5 luni ne-am declarat dragostea"

“Frumoasa mea calatorie alaturi de sotul meu a inceput chiar alaturi de voi (n.r. - sentimente.ro). Eu eram o studenta un pic cu capul in nori, dar cu speranta ca intr-o zi voi reusi sa gasesc o persoana care sa ma iubeasca exact asa cum sunt, fara sa incerce sa ma schimbe.

Si intr-o zi pe chat m-a contactat un barbat care mi-a atras atentia. El era cel care mai tarziu a devenit tatal fiului nostru. O persoana care a stiut sa aiba rabdare cu mine, pentru ca sunt un pic dificila si capricioasa, sau cel putin asa eram.

Ne-am descoperit putin cate putin, la inceput ca prieteni si, dupa aproximativ 5 luni, ne-am declarat dragostea. Am petrecut foarte multe nopti vorbind pe chat. Nici nu iti dai seama cand devii dependent de persoana cu care esti pe aceeasi frecventa. El este italian, eu vorbeam foarte putin limba, dar in dragoste la ce folosesc multe cuvinte?

Dupa 8 luni m-a invitat la el, in Palermo, si nu am mai plecat inapoi. El este omul vietii mele, o pot spune dupa aproape 8 ani de iubire, avem un fiu care a incununat toata povestea noastra de dragoste si trebuie sa multumesc site-ului pentru ca in viata mea a adus ceea ce eu asteptam.

Este nevoie de putina speranta, sinceritate si magie, iar restul se intampla pe Sentimente.ro, unde cu siguranta gasesti ceea ce astepti de o viata intreaga.

Nu stiu daca se incadreaza in categoria ”povesti de succes” specificata de voi. Dar asta este povestea mea. Nici macar nu visam sa ajung sa traiesc intr-o alta tara, dar se vede ca destinul are mereu altceva in proiect decat ceea ce crezi tu si voi, alaturi de destinul meu, ati ajutat sa dati contur vietii mele ce parea in voia sortii.

Va imbratisez pentru ca sunteti de-ai casei, imi permit sa va numesc "nasii" mei virtuali.

Lucia"

2. Gabriela si Nicolae formeaza acum o pereche fericita

"Ne-am cunoscut in urma cu doi ani si jumatate pe site-ul Sentimente. A urmat o luna in care am vorbit, ne-am descoperit unul pe altul, apoi am hotarat sa ne vedem.

Am decis de comun acord sa locuim o saptamana impreuna la mine in Viena, urmand ca dupa acea saptamana sa decidem ce vom face cu viata noastra.

Prima intalnire a fost minunata. Din fericire nu a ramas doar o saptamana, ci doua saptamani si doua zile. A plecat in Romania si, dupa nici doua zile, am plecat si eu pana la mama la Cluj. Am facut un popas de doua zile la familia lui, apoi la Cluj, iar la sfarsitul saptamanii ne-am intors impreuna in Viena. Dupa ce am ajuns, am hotarat sa ne casatorim. Da, ati inteles bine, dupa trei saptamani am decis sa ne casatorim!

In prezent suntem casatoriti, ne dorim un copil foarte mult si speram sa-l si primim. Sper din tot sufletul ca si altii sa-si gaseasca jumatatea si sa fie fericiti ca noi. Nu in ultimul rand, ii doresc echipei Sentimente.ro mult succes in continuare si o felicit pentru ceea ce face pentru oamenii singuri."

3. Familia Gabriela si Nicolae Lile - "Credeam cu tarie ca nu este posibil sa-ti gasesti jumatatea pe Internet"

"Ne-am cunoscut cu 3-4 luni in urma, cand eu credeam cu tarie ca nu este posibil sa-ti gasesti jumatatea pe Internet, dar dupa cum vedeti, am gasit-o si ma simt foarte fericita!

Prima intalnire a fost la mine in tara si a fost de scurta durata, dar a fost minunata, nici cuvinte nu am sa o descriu. Celorlalti utilizatori, mai ales celor care isi cauta cu adevarat jumatatea, vreau sa le transmit sa se gandeasca mereu ca exista cineva care isi cauta perechea si sa nu isi piarda speranta, caci in viata exista multe minuni."

4. Robert a calatorit la Chisinau pentru a intalni femeia vietii lui

"Povestea noastra a inceput cu un simplu mesaj, apoi au urmat altele si, dupa numai 10 zile, chiar de Sf. Valentin, a aparut si primul "Te iubesc".

Atunci am simtit o atractie reciproca si, bineinteles, a aparut si dorinta de a ne intalni, asa ca am luat trenul si am mers 512 km pentru a ne vedea.

Cand am ajuns pe peronul garii din Chisinau, ea ma astepta si ma gandeam ca este prea frumos ca sa fie adevarat.

Acum avem 8 luni de relatie si ne iubim mult, avem multe lucruri in comun. Pentru asta doresc sa multumesc echipei Sentimente.ro si sa urez tuturor celor ce simt ca viata lor e trista fara o persoana pe care sa o iubeasca sa nu inceteze sa spere in iubirea sincera, aceasta va aparea in final.

Felicit echipa Sentimente pentru ceea ce fac zi de zi, adica pentru ca promoveaza sentimentul de iubire.​

Robert"

5. Paula: "Ne-am vazut dupa aproape 3 ani!"

"Ne-am vorbit prima data in urma cu aproape patru ani. Oricat am incercat sa ne vedem nu am reusit. L-am invitat si la ziua mea, insa nu a venit. Au trecut trei ani, timp in care nu am mai stiut nimic unul de celalalt.

Apoi, intr-o zi m-a apelat. Am vorbit cu el, mi-am reamintit de el, apoi ne-am intalnit, iar din acea zi suntem impreuna.

In prezent ne planificam nunta. Suntem bucurosi si fericiti. Vreau doar sa transmit tuturor ca fara sacrificii nu obtii nimic in viata. Multumesc site-ului si promitem sa va invitam la nunta."

6. "Ne-am cunoscut la mare"

"Ne-am cunoscut pe Sentimente.ro, iar povestea noastra a inceput intr-un mod ciudat. Intr-o buna zi i-am propus sa merg la el pentru doua zile, deoarece el locuieste undeva aproape de mare. La inceput nu imi placea foarte mult de el, insa in ziua in care ne-am cunoscut s-a schimbat totul, a fost dragoste la prima vedere, suntem impreuna de 3 luni si deja vorbim de casatorie, familie si copii.

Suntem tare fericiti si ne iubim mult. Pentru cei care nu si-au gasit inca perechea, le transmit sa nu isi piarda speranta si le urez multa bafta."

 

Povestile de succes in care doi oameni se intalnesc si descopera ca sunt facuti unul pentru celalalt sunt nenumarate. Chiar daca nu sunt intotdeauna mediatizate, protagonistii fiind prea ocupati cu trairea fericiri ca sa isi mai doreasca altceva, povestile acestea se intampla in fiecare zi si intaresc ideea cel mai mult in viata avem nevoie de iubire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii