Dragoste

#intalniri #relatii #casatorie #conferinte #dragoste

Cum stii ca el este ALESUL! Hai sa vorbim despre secretele unei relatii perfecte!

Traim intr-o lume in care responsabilitatile zilnice, sarcinile jobului sau deadline-urile au devenit mai importante decat propria persoana. Femeile moderne au ajuns sa petreaca mai mult timp cautand solutii si rezolvand problemele altora, decat sa aiba grija de ELE.

ConferintELE este locul in care femeile isi amintesc de ELE, de ce le place, de visurile si dorintele lor. In cadrul Conferintelor vei afla informatii utile despre frumusete, ingrijirea tenului, moda, sanatate, nutritie, dezvoltare personala, relatii si, nu in ultimul rand, despre feminitate.

Marti, 26 mai, Simona Ghinea, psihoterapeut si Flori Dragomir, vicepresedinte Sentimente.ro, ne vor dezvalui secretele unei relatii reusite

Drumul de la "singur" la "intr-o relatie" sau chiar "casatorit" este destul de anevoios si presarat de dileme, probleme, dorinte. Si cum barbatii vin de pe Marte, iar femeile de pe Venus, vom deslusi impreuna care sunt pietrele de temelie ale unei relatii pentru fiecare dintre sexe, metodele cele mai eficiente sau ineficiente de a flirta, precum si cata fericire exista cu adevarat intr-o relatie.

De exemplu, toti dorim o relatie in care partenerul/partenera sa nu calce stramb. Realitatea este insa alta. Si femeile si barbatii insala si au fost inselati deopotriva. Cat de usor recunosc acest lucru? Aceasta este alta poveste.

* 80% din femei spun ca au fost inselate
* 43% din barbati recunosc ca au calcat stramb

O relatie nereusita isi pune amprenta si pe viitoarele relatii, la fel cum increderea in sine, succesul personal, respectul fata de sine pot fi decisive in alegerea ALESULUI.

Psihologul Simona Ghinea si Flori Dragomir, fondatorul site-ului de dating cu cel mai mare trafic de utilizatori din Romania va vor raspunde la orice intrebare vizavi de relatii si va vor ghida in acest drum sinuos al dragostei.

Simona Ghinea este psiholog si psihoterapeut, absolventa a Facultatii de Psihologie si a urmat studii aprofundate de Master in Psihoterapii cognitiv-comportamentale si in Tehnici de comunicare si influenta sociala.

Flori Dragomir a infiintat alaturi de sotul sau, Daniel Dragomir, in urma cu 14 ani, site-ul Sentimente.ro. Acesta a devenit cel mai mare site de dating din Romania, cu peste 1 milion de membrii inregistrati. Sute de persoane si-au gasit perechea si s-au casatorit cu aceasta, astfel incat site-ul de dating s-a mentinut in tot acest timp pe primul loc in traficul din Romania.

Daca vrei si tu sa participi la ConferintELE, INSCRIE-TE GRATUIT AICI! Locurile sunt limitate!

Eveniment sustinut de Hotel Mercure

Sponsori: Himalaya, Green Sugar, parfumexpress, Aboca, Help Net, Douglas, TopLine, Elysium chirurgie estetica, Nomasvello Victoriei, Simina Filat

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii