Dragoste

#greseli cuplu #comunicarea in cuplu

Ce nu trebuie sa spui despre partenera in prezenta ei

Cand iesi undeva cu partenera ta , un comportament prea relaxat din partea ta poate sa dauneze relatiei de cuplu. Daca vorbesti despre femeia iubita in public, fa-o intotdeauna cu masura. Iata cateva lucruri pe care nu ar trebui sa spui niciodata despre ea, atunci cand este prezenta.

1 "Maica-ta? Sa ma feresca Dumnezeu de o asa soacra!"

Chiar daca iubita ta are o mama insuportabila, cand va aflati in public ar fi cel mai bine sa te abtii de la comentarii. Indiferent cum este acea femeie, partenera ta se va simti foarte prost cand va auzi cum barbatul iubit o critica pe cea care i-a dat viata. Ii poti spune in particular nemultumirile tale, insa nu de fata cu alte persoane, deoarece subiectul "mama" este unul delicat, de cele mai multe ori.

2 "Am noroc daca imi face un ou fiert , nu-i asa, scumpo?"

Daca partenera ta nu este foarte priceputa in bucatarie, cu timpul ar putea invata, mai ales daca are parte de incurajari de la tine. Insa atunci cand ironizezi lipsa ei de experienta in gatit, mai ales de fata cu ea si alte persoane, atunci tot ce faci este sa o convingi ca nu meriti mai mult de un ou fiert.

3 "Pe nevasta-mea nimic nu o mai satura"

Partenera ta este mai pofticioasa la o petrecere? Las-o sa-si faca de cap, atata timp cat nu mananca atat de mult incat sa-i fie rau. Daca ti se pare ca a luat prea mult in greutate, puteti avea o discutie in particular. Atragandu-i atentia in public nu faci decat sa o ranesti, ir acest lucru poate afecta mult relatia voastra de cuplu.

4 "Draga, du-ti copiii de aici ca sunt ocupat"

Daca aveti deja copii si iesiti cu ei si cu niste prieteni, probabil ca vei dori sa te relaxezi putin si sa scapi de responsabilitatile de acasa. Este normal sa-ti doresti cateva momente in care sa poti face ce vrei, fara sa mai ai grija lor. Insa atata timp cat si cei mici sunt prezenti si esti si tu acolo, nu arunca sarcina in bratele sotiei tale.

5 "Mda, este draguta in rochia ei noua"

Nu vorbi despre partenera ta ca fiind o femeie "draguta", mai ales cand ea te poate auzi. Orice femeie din lume si-ar dori ca barbatul iubit sa o considere frumoasa. Si chiar daca nu este asa, cel putin nu folosi astfel de termeni deoarece ei mai mult ranesc decat flateaza.

6 "Mi-am facut de cap cu ea pe vaporasul acela turist, este o nebunatica"

In cazul in care faci parte dintre acei barbati care povestesc prietenilor despre performantele erotice, fa-o voalat si in niciun caz atunci cand femeia iubita este de fata. Daca vorbesti despre ea cand poate auzi, este ca si cum ai dezbraca-o de haine in fata lor si le-ai dezvalui cum este ea in cele mai intime momente.

7 "Ma scuzati, sotia ma vorbeste fara sa gandeasca"

Se poate intampla ca intr-o conversatie pe care o ai cu cineva sa intervina partenera ta, care isi exprima parerea. Chiar daca aceasta parere se intampla sa fie neavizata, nu-ti cere niciodata scuze punandu-i la indoiala intelectul. La finalul intalnirii, cu ea vei merge acasa, nu cu interlocutorul tau. Apoi, ceilalti ar putea crede fie ca iti plac femeile proaste, fie ca pur si simplu nu le respecti.

Sursa foto : buildingjewishbridges.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii