Dating

#greseli dating #site dating #dating online

5 greseli care iti distrug sansele de succes pe un site de dating

Datingul online poate crea confuzie in fiecare dintre utilizatorii lui, mai ales atunci cand te vezi in fata unei oferte generoase si care pare aproape imposibil de refuzat. De aici si pana la a pica in unele capcane e un singur pas.

Poti sa-ti imaginezi ca, pentru succesul unei abordari online, conteaza inclusiv ziua saptamanii in care lansezi „atacul”? Iata cateva greseli pe care trebuie sa eviti sa le faci daca iti doresti o relatie pe termen lung:

1. Iti ceri scuze

Daca folosesti expresia "imi cer scuze” pentru ca ai intarziat cu raspunsul la mesaj iti reduci cu 56% sansele de a obtine o intalnire, arata studiile. Primele mesaje sunt si asa scurte, condensate, incat e riscant sa transmiti un mesaj negativ din start. Oricat ai crede ca e de politicos nu faci o impresie buna.

2. Omiti locul de munca si studiile

Atunci cand iti faci cont pe sentimente.ro, ai grija ca profilul tau sa includa actualul loc de munca, dar si nivelul de studii la care te afli. Nu trebuie sa oferi toate detaliile cu putinta, dar nu lasa rubrica necompletata, fiindca iti scazi sansele de reusita. Daca esti, sa spunem, instructor canin sau ai o diploma in kinetoterapie e bine sa „te lauzi” putin.

3. Nu faci o oferta concreta

Daca sugerezi perioade vagi pentru o eventuala intalnire, cum ar fi "in acest weekend" sau "saptamana viitoare" sunt indicatori clari ai faptului ca nu oferi siguranta si incredere, iar sansele tale de a merge mai departe scad, statistic, cu 40%. Asadar, daca iti place o persoana, spune-i concret o zi si o ora la care ti-ai dori sa o intalnesti.

4. Nu emani buna dispozitie

Seriozitatea nu e neaparat in avantajul tau. Persoanele care au inclus in conversatia scrisa expresii gen "haha" si "lol" sau au folosit emoticonuri au avut cu 17% mai multe sanse de a obtine numarul de telefon al celui/celei cu care discutau. Presaraconversatiile cu cuvinte care sa emane buna dispozitie.

5. Nu ii folosesti numele in conversatie

Oamenilor le place sa isi auda numele. E un semn de respect, dar si de faptul ca ii acorzi suficienta atentie incat sa fi retinut cum se numeste. Asadar, foloseste in conversatie cat mai des numele celui/celei cu care vorbesti.

Cand ai realizat ca ai facut o greseala de abordare, cum ai indreptat lucrurile?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dating

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii