Teste

#varsta intelepciunii # teste personalitate #teste #varsta ratiunii #varsta revoltei #varsta inocentei

TEST Care este varsta ta interioara?

Maximum de n:

35-40 de ani: varsta ratiunii: stii sa-ti conduci sufletul ca un adevarat capitan. Posezi un spirit critic si analitic dezvoltat si preferi ratiunea in locul emotiilor, reflectia in locul impulsurilor. Iti place sa ai obiective precise, sa duci actiunile pana la capat si sa construiesti in jurul tau un univers stabil care raspunde dorintelor si nevoilor tale. In plus, apreciezi in raporturile cu ceilalti sinceritatea si autenticitatea, incercand sa aprofundezi aceste legaturi.

Stii sa-ti incarci bateriile in mijlocul unui camin calduros si de incredere. Toate acestea arata ca reusesti sa-ti realizezi in mod concret asteptarile. Nu neglija insa latura mai usoara a existentei si mai ales binefacerile schimbarii! Pentru ca a fi "prea adult" poate insemna de asemenea monotonie si stereotipuri, lipsa spontaneitatii si a micilor nebunii firesti. Este timpul sa visezi si la alte orizonturi...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare