Teste

#varsta intelepciunii # teste personalitate #teste #varsta ratiunii #varsta revoltei #varsta inocentei

TEST Care este varsta ta interioara?

Maximum de u:

Intre 16 si 18 ani: varsta revoltei: sufletul tau de asolescenta este inca foarte activ. Iti place sa fii inconjurata si te simti bine in societate. Adori sa-ti marchezi teritoriul afisand o imagine originala, indrazneata si nesupusa. Ai o inclinatie naturala spre rebeliune, contradictie si iti place sa testezi reactiile celorlalti precum si propriile limite.

Toate aceste atitudini iti permit sa-ti definesti identitatea exhibandu-ti diferenta. Atentie insa la excese! Pentru ca aceasta cautare a libertatii poate sa conduca atat la independenta cat si la marginalitate. In acest caz, provocarile si revolta risca sa ocupe toata scena si sa-ti impiedice integrarea in societate, in propria ta viata. Cultiva-ti modul deschis de a vorbi, energia si autonomia, dar nu uita sa fii atenta si la originalitatea altora.

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.