Teste

#asteptari #teste psihologice

TEST: Cat de fericit/a esti cu adevarat?

Majoritate b): Iubire

De vina sa fie, oare, niste parinti un pic indiferenti, o copilarie singuratica, un mare esec sentimental? In tot cazul, astazi, dragostea este cea care te conduce in actiunile tale. Ai nevoie sa fii iubita si sa iubesti pentru a te simti plin de viata, pentru a fi motivate. Pentru iubire esti capabila de orice: sa-ti schimbi lookul, modul de viata, sa renunti la tot pentru a urma persoana iubita pana la capatul lumii. Reversul medaliei: ai atata nevoie de dragoste incat, chiar si atunci cand esti iubita, nu este indeajuns.

Sfat:

Relaxeaza-te! Nu astepta totul de la sufletul tau pereche. Viata ta afectiva poate, de asemenea, sa implice familia ta, prietenii, o actiune umanitara. Incearca sa dai mai mult decat ceri (cum faci de obicei, enervandu-ti partenerul). Cand iubim fara sa asteptam nimic in schimb, nu putem avea parte decat de surprise frumoase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare