Teste

#asteptari #teste psihologice

TEST: Cat de fericit/a esti cu adevarat?

Majoritate a): Triumf


Dai dovada de o dorinta insatiabila de succes. Deseori, acest lucru este foarte stimulant: din punct de vedere social, nu te indoiesti de nimic in slujba ta, nu vezi nicaieri obstacole. Tocmai de aceea reusesti adesea acolo unde altii nici macar nu indraznesc. Obtii usor lucruri cu ajutorul indraznelii si aspectului tau. Pentru tine, esential este sa ai incredere in tine. Insa te inchizi in vise de succese extraordinare sau de iubiri ideale, in loc sa treci cu adevarat la fapte, sa faci totul pentru a reusi in afacerile tale sau in cuplu.

Sfat:

Trebuie sa mai si gandesti inainte sa actionezi: invata sa fii rabdatoare (in loc sa actionezi intotdeauna imediat pentru ca nu ai rabdare) si asuma-ti riscuri doar cand asta este cea mai buna solutie (in loc sa joci riscant pentru ca nu stii sa fii prudenta).

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.