Sex

#viata sexuala #placere #cuplu #tips

Tips pentru o viata sexuala mai buna

Cu putin timp inainte de a termina crearea Universului, Dumnezeu le-a spus lui Adam si Evei: „Mai am doua daruri. Primul este abilitatea de a urina din picioare si al doilea...”.

„Oh, Doamne, te rog, pot sa-l primesc eu p-asta, te rog, te rog?” s-a aruncat sa spuna Adam, in timp ce Eva zambea complice.

„Bine”, a conchis Dumnezeu in timp ce cauta prin ranita cu daruri. „Hmm, si ce a mai ramas atunci?”, completa el...”Aaaa, da, orgasmul multiplu!”

Multe femei inca ii mai multumesc Evei ca nu s-a pripit sa ia avantajul fiziologic adjudecat de Adam, unele insa sunt de parere ca ar fi trebuit sa-l accepte pe acesta din urma. De ce? Simplu, pentru ca undeva intre Eden si eBay, orgasmul multiplu a fost inlocuit de multitasking, de sarcini precum spalatul de vase, scutuce, rapoarte si alte indeletnciri casnice care au pus intr-un con de umbra total orgasmul multiplu.

Sexualitatea insa ar trebui sa-si gaseasca si ea loc printre treburile tale zilnice si asta pentru ca reprezinta o parte importanta din viata unei femei atat din punct de vedere psihic cat si fizic, fiind o oaza de energie si vibratie interioara care iti tonifica spiritul si iti improspateaza fizicul.

De altfel, sexul nu reprezinta doar un act al iubirii, ci si un joc, o posibilitate de cunoastere a sinelui si de celebrare a spiritului.

Astfel, fie ca faci sex sau ai un apetit sexual dezvoltat, la orice varsta te-ai afla, odata activate aceste impulsuri, te simti mai energic, vibrant si cu bateriile incarcate si faci astfel fata mai usor problemelor zilnice.

 

Cum sa-ti condimentezi viata sexuala:

 

• Pentru o dupa-amiaza, gandeste ca un barbat.  Asa cum barbatii se uita dupa o femeie pe strada si si-o imagineaza dezbracata, acelasi lucru ai putea face si tu. Binenteles, la tine fiind vorba de masculi. Astfel, de fiecare data cand intalnesti un tip dragut pe strada, in lift, in magazin, dezbraca-l in mintea ta si imagineaza-ti cat de bine ar arata fara haine pe el.

• Admite pentru o zi (oricat de greu ti s-ar parea) ca partenerul tau nu este criticul corpului tau asa cum esti tu. Barbatii au doua scopuri primordiale in viata: mancarea si sexul, care dupa pererea lor, merg foarte bine impreuna, dar asta este cu totul alta poveste. E bine sa stii ca atunci cand au un scop , barbatii isi pun toata energia in indeplinirea lui. Ca atare, atunci cand face sex cu tine, pe el nu-l intereseaza ca tu ai luat doua kilograme in ultimele trei luni sau ca parul iti sta aiurea si machiajul nu este impecabil. Pe el nu-l intereseaza decat sa te simti bine, atat si tu cat si el... si pentru indeplinirea acestui scop se va dedica total.

• Scoate televizorul din priza pentru o saptamana. Doar fa-o si vezi ce se intampla.

• Spune-i  partenerului tau ca este chiar greu sa muncesti toata ziua, sa gatesti, sa faci teme cu cei mici si sa mai ai chef ulterior si de sex. Sugereaza-i ca daca i-ar duce si el pe copii intr-o seara in oras sau la o inghetata poate ai fi si tu mai dornica de sex.

• Fa o baie impreuna cu iubitul tau. Vezi unde va duce lucrul acesta.

• Aminteste-ti de inceputul relatiei , cand va faceati curte. Pe atunci obisnuiati sa mergeti cu rolele, sa vorbiti la nesfarsit intr-o cafenea, sa va imbratisati in timpul unui concert etc. Faceti unul din aceste lucruri si acum.

• Alegeti o zi din saptamana in care sa veniti mai devreme de la serviciu. Incercati in timpul liber pe care tocmai l-ati castigat sa nu faceti nimic care implica sarcinile uzuale gospodaresti ci doar sa va simtiti bine impreuna.
 
• Macar o data pe zi pastrati o conversatie la telefon pentru flirt.

• Plecati intr-un weekend in afara orasului fara copii. Daca va permiti, alegeti varianta „un hotel si o bona”, daca nu, faceti schimb de case cu un alt cuplu si aveti grija pe rand de copiii celeilalte familii.

• Apasa butonul „senzual” si schimba ritmul. Pentru o perioada, poarta o culoare diferita de cele pe care le porti in mod normal, imbraca casmir in loc de flanel, asculta muzica in loc de stiri, arde o lumanare aromata in loc de una normala.

Cand vine vorba de placerile din dormitor, nu lasa totul pe seama partenerului. Tine minte ca viata sexuala se construieste in doi si se consolildeaza prin comunicare, generozitate si spirit inovativ.

 

Foto: www.mynews.in

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare