Sex

#sex #yoga

Yoga te ajuta sa ai o viata sexuala mai buna

yoga este un tip de miscare care confera mai multa flexibilitate, un tonus bun al muschilor, combate stresul si ajuta la explorarea spiritualitatii. Imbunatateste increderea in sine si relaxeaza mintea. Atunci cand esti relaxat, esti mult mai receptiv la ce se intampla cu corpul tau. Sexul si yoga functioneaza bine impreuna si iti ofera o viata sanatoasa si fericita.

Este important sa stii ca sexul si sportul te ajuta sa ai o viata mai buna. Un tonus fizic ridicat si o stare generala de bine ofera mai multa incredere. Atunci cand nivelul de incredere este ridicat, satisfactia in dormitor creste automat.

Practicarea de exercitii yoga duce la o mai buna cunoastere a propriului corp. Acest lucru este important pentru a avea parte de o viata sexuala implinita. In timpul exercitiilor de yoga vei intelege mai bine flexibilitatea corpului tau si limitele sale.

Arta exercitiilor yoga consta in acceptarea corpului. Specialistii cred ca acest lucru duce la o calitate mai buna a vietii sexuale. De asemenea, atunci cand ai mai multa incredere in tine si pofta de sex este mai mare si vei dori sa experimentezi mai multe in dormitor.

Iata mai jos cateva motive pentru care sa faci exercitii yoga:

1 Ajuta circulatia sangelui. Exercitiile de yoga imbunatatesc circulatia sangelui in zona pelvisului. Acest lucru actioneaza precum o pastila Viagra, iar corpul este mai receptiv la stimuli.

2 Tonifiaza muschii inghinali. Yoga ajuta la tonifierea si intarirea muschilor inghinali. Cu cat vei lucra mai mult acesti muschi, cu atat circulatia sangelui se imbunatateste in acea zona. Acest lucru duce la o contractare mai mare a muschilor, ajutand astfel la experimentarea unor orgasme mai intense.

3 Imbunatateste increderea. In timpul exercitiilor de yoga te vei concentra mult mai mult asupra propriei persoane si vei constientiza mult mai bine propriul corp si nevoile sale. Atunci cand esti constient de toate aceste lucruri, stii ce iti doresti de la partener si cum te poate satisface. Vei comunica mult mai bine cu partenerul tau in timpul actului sexual si ii vei dezvalui cu mai multa usurinta dorintele. Acest lucru te va face sa te simti mai bine atat fizic, cat si psihic.

4 Usureaza durerile. Unele femei, in special cele care fac mult sport, au soldurile si coapsele incordate, ceea ce poate duce la dureri in timpul actului sexual. Prin yoga, aceste zone ale corpului se relaxeaza si elibereaza tensiunea. Incordarea soldurilor afecteaza zona pelviana. O durere musculare duce la alta, astfel ca sansele de a avea orgasm sunt reduse. Relaxeaza-te si totul va fi mai usor si mai placut.

5 Ofera mai multa energie. Exercitiile yoga asigura un somn odihnitor si de calitate. In acest fel vei avea mai multa energie in timpul zilei.

6 Indeparteaza gandurile negative. Prin exercitii yoga regulate vei invata sa elimini gandurile negative din viata ta. Acestea au un impact asupra tuturor activitatilor tale. Prin exercitii sustinute vei avea mai multa incredere in tine si vei reusi sa te accepti asa cum esti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului