Sex

#relatii #cum sa o cuceresti #prima intalnire #apetit sexual #viata sexuala

Varsta la care femeile isi doresc cel mai mult sa faca sex

S-a vehiculat de nenumarate ori ca femeile devin tot mai increzatoare din punct de vedere sexual odata cu inaintarea in varsta. Un nou studiu contrazice insa aceasta teorie, dezvaluind o realitate trista. 

In loc ca viata sa inceapa la 40 de ani, asa cum spun toate textele inspirationale, in realitate, femeile de aceasta varsta se simt anxioase, neatractive si lipsite de apetit sexual, arata un studiu comandat de Healthspan, o companie producatoare de vitamine. De fapt, spun medicii, acestea sunt primele semne de menopauza, lucru de care femeile nu sunt constiente la acest moment. Perioada este denumita permenopauza si se refera la o stare tranzitionala care se incheie cu perioada de inferitilitate. 

Studiul a mai aratat ca o treime dintre femei trec prin aceasta perioada mai putin fericita a vietii lor si se confrunta chiar si 10 ani cu simptome pe care nu le trateaza. Pe de alta parte, studiul arata ca, de fapt, femeile sunt cele mai fericite intre 31 si 35 de ani, iar apetitul lor sexual este la apogeu la varsta de 20 de ani. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului