Sex

#femei #viata sexuala #sex #temeri femei

Top 5 cele mai mari temeri ale femeilor legate de sex

Sexul este cea mai eficienta si placuta metoda de eliminare a stresului, si acesta poate reprezenta o sursa majora de nesiguranta pentru multe femei.

Avem temeri legate de cariera, de relatie, de salarii, de prieteni, dar cele mai mari griji care ne macina sunt cele legate de sex, de ce se intampla in dormitor si de sexualitate.

Pentru o femeie, presiunea resimtita pe plan sexual nu se limiteaza doar la cat de competenta este in a satisface un barbat. Pe langa aceasta, propria sexualitate si felul in care arata ridica mult piedici care genereaza lipsa de incredere in sine. Aceste piedici pot fi concretizate in top 5 cele mai mari temeri ale femeilor intre asternuturi:

1. „Nu am orgasm” – incapacitatea de a atinge orgasmul este o problema universala feminina. Studii recente au aratat ca aproximativ 75% din femei nu pot atinge climaxul prin sex vaginal, iar intre 10 si 15% prin nicio forma de sex. Daca orgasmul pare sa „fuga” de tine, ca femeie, ar trebui sa fii constienta ca, potrivit statisticilor, este ceva, din pacate, „normal”. Odata ce elimini toate cauzele medicale care te lipsesc de placerea suprema, stimularea clitoridiana, atat autoefectuata, cat si savarsita de partener, este o metoda buna care optimizeaza sansele de a ajunge pe culmile placerii.

Citeste continuarea articolului pe Lyla.ro!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului