Sex

#aventura de o noapte #aventura #sex #sex ocazional

Te tenteaza o aventura de-o noapte? 5 beneficii notabile ale sexului ocazional

Blamat, ravnit, ocolit - sexul ocazional trece in mintea ta prin toate "starile" si ipotezele? O aventura de-o noapte iti face cu ochiul mai mult ca niciodata, dar iti este teama de remuscarile sau rusinea pe care ai putea-o resimti a doua zi? Daca iti doresti cu adevarat, profita de dispozitia si libertatea emotionala pe care o ai pentru a trai una dintre cele mai tari experiente ale vietii! Iar specialistii promit si cateva beneficii pe masura!

1. Lipsa implicarii emotionale

Emotiile sunt cele care bag mereu zanzanie intr-o relatie si o duc adesea la despartire. Sunt sentimente pe care multi le numesc iubire sau fluturi in stomac, in timp ce tu ajungi de multe ori sa le numesti suferinta. Dar ce ar fi sa te bucuri de o partida incendiara de sex si pasiune, fara nicio urma de emotie la mijloc? Suna... confortabil, nu-i asa? Lipsa implicarii emotionale este cel mai mare beneficiu al sexului ocazional.

2. Terapia antistres

Sexul este o forma de descatusare emotionala. Este unul dintre cele mai puternice tratamente antistres sau terapii spa pentru psihicul tau. Iar daca esti singur/a de prea mult timp si se dau furtuni hormonale in organismul tau, este timpul sa calmezi "spiritele" si sa le oferi o binemeritata portie de satisfactie. Si, cum altfel este mai simplu decat cu o partida nebuna de sex ocazional.

3. Imbunatatirea imaginii si stimei de sine

Aventurarea intr-o partida de sex cu un necunoscut poate fi un exercitiu eficient de stimulare si crestere a stimei si imaginii de sine, dar si a increderii in fortele proprii, mai ales in perioadele in care te simti de prea mult timp singur/a si neapreciat/a.

4. Experimentarea unei partidei sexuale memorabile

Aventura de-o noapte, este de departe, experienta sexuala pe care nu o uiti o viata intreaga. Adrenalina care pluteste deasupra unui asemenea moment, hormonii intinsi la maxim si locul poate neconventional pentru consumarea lui transforma sexul cu un necunoscut in partida sexuala a vietii tale, indiferent daca este dotat, bun la pat sau nu. Ego-ul si stima de sine renasc si se simt mai puternice ca niciodata, iar starea ta de spirit este la inaltime.

5. Absenta asteptarilor = lipsa dezamagirilor

Daca atunci cand ieseai la intalniri si faceai prima oara sex cu partenerul tau, te framantau o multime de ganduri: va suna a doua zi? oare ma place? ce intentii are? etc., atunci cand ai o aventura de-o noapte, astfel de asteptari dispar si te simti mult mai relaxat.

Sursa foto: fashionista101.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare